Vrei sa iti achizitionezi un stivuitor si nu stii care prezinta mai multe avantaje?

0
383

Daca vrei sa iti achizitonezi un stivuitor, ai nimerit unde trebuie. In cele ce urmeaza iti voi prezenta tipurile principale de stivuitoare si pe cel pe care care ti-l recomand. In primul rand, stivuitorul reprezinta motorul firmei tale.

Vehicul industrial, stivuitorul are o platforma cu furca actionata hidraulic, atasata in fata. Aceasta poate fi ridicata sau coborata pentru a manipula diferite incarcaturi.

In functie de afacerea pe care o detii, alege stivutitorul potrivit industriei tale. Acesta poate fi din industrii precum:

 • Constructii
 • Depozite
 • Spatii de reciclare
 • Santiere navale
 • Alte intrebuitari – de exemplu, se poate curata zapada din curte cu un stivuitor ce are atasat un plug de zapada

Acum ca stii pe care sa il alegi pentru industria ta. Trebuie sa stii ca acestea functioneaza cu diferite tipuri de combustibil – GPL, diesel sau electric.

 1. Stivuitorul diesel – este cel potrivit pentru lucrul in exterior deoarece evaporarea gazelor in atmosfera se face mult mai usor.
 2. Stivuitorul GPL – il poti utiliza atat in exterior, cat si in interior. Avand in vedere ca GPL-ul este mai greu decat aerul, acesta poate reprezenta un pericol daca nu il utilizezi corespunzator.
 3. Stivuitorul electric – ei bine, acesta este recomandarea mea pentru tine. Este ecologic – nu emite fum in timpul functionarii. Datorita bateriei ce actioneaza ca o contragreutate, este cel mai usor de manevrat.

Mentenanta stivuitorului electric

Daca te-am convins sa il alegi pe cel electric, de acum ai nevoie doar de niste profesionisti ce se pot ocupa de mententanta sa atunci cand este nevoie. La cine poti apela in acest sens? Acceseaza https://www.baterii-stivuitor.ro/ , dar pana atunci eu iti pot spune de ce este echipa perfecta pentru mentenanta stivuitorului tau.

In primul rand, stivuitarele electrice functioneza pe baterii. Acestea reprezinta inima stivuitoarelor deci, cu siguranta, iti doresti ca inima sa le functioneze normal.

Cu experienta de peste 8 ani in domeniu, Hakuservice, comercializeaza o gama vasta de baterii de tractiune pentru stivuitoare – atat inimi noi, cat si second hand. Daca nu stii de ce baterie are nevoie stivuitorul tau, echipa iti ofera suport si recomandari pentru a face achizitia corecta.

Totodata, daca este necesar sa cumperi o baterie noua, echipa o preia pe cea veche in sistem buy-back.

De ce Hakuservice reprezinta aliatul tau de incredere?

Ei bine, acestia ti-au pus la dispozitie servicii precum:

 • Service pentru orice tip de baterii, inclusiv de tractiune
 • Service si reparatii pentru orice tipuri de redresoare
 • Service de regenerare a bateriilor
 • Diagnosticare completa – prin proceduri manuale si automate
 • Intretinere periodica preventiva si curativa a bateriilor

Acestia colecteaza si orice tip de baterii uzate. Furnizeaza, nu in ultimul rand, accesorii pentru orice tip de baterii redresoare si statii de incarcare, dar si baterii noi. Aici gasesti mai multe detalii.

Acestea fiind spuse, Hakuservice este aliatul ce te poate ajuta ori de cate ori ai probleme cu inima stivuitorului tau sau vrei doar sa o imbunatatesti. Alege serviciile de calitate de la Hakuservice si sporeste-ti productivitatea in afacere prin intermediul unui stivutor eficient.