Vacanta in Bucuresti

0
851
In aceasta perioada majoritatea oamenilor care mai pleaca in vacanta se orienteaza catre destinatii accesibile  catre care pot ajunge cu masina . Foarte multi romani se orienteaza catre o vacanta in interiorul tarii, la munte , la mare sau in capitala! Este important ca drumul sa fie parcurs intr-un timp scurt, sa ajunga la destinatie repede.
Bucurestiul este de ce nu o destinatie turistica. Sunt foarte multe obiective turistice in Bucuresti, printre care regasim parcuri, muzee , biserici si diferite expozitii. De primavara pana toamna tarziu este potrivit sa vizitati Bucurestiului.
Ce trebuie sa vizitati neaparat in Bucuresti : cele 2 parcuri Cismigiu si Herastrau unde puteti face plimbari cu biciclete sau cu barca, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului, Palatul Parlamentului, Muzeul Antipa. O plimare pe jos in centrul orasului, de la Piata Unirii in Piata Romana, chiar Piata Victoriei si binenteles pe cea mai veche artera din oras.
Stradutele din centrul vechi trebuie si acestea vizitate, mai ales ca au fost restaurate si acum puteti gasi numeroase magazine si restaurante.
In functie de perioada in care alegeti sa sositi in Bucuresti, pe langa obiectivele obligatorii de vizitat trebuie sa va interesati ce concerte si festivaluri au loc. Un spectacol la teatru sau la opera sunt potrivite pentru a incheia o zi plina.
Pentru acesta vara sunt programate o serie de concerte ale unor artisti cunoscuti pe plan mondial : Joe Cocker, Buena Vista Social Club, Patricia Kaas.
Puteti lua parte la un meci de fotbal organizat pe National Arena, cel mai nou stadion din Bucuresti ce se ridica la standerdele internationale.
Pentru rezervari hoteluri in Bucuresti, puteti alege o locatie centrala, sau daca aveti masina personala va puteti orienta catre o locatie rezidentiala unde veti fi incantati de liniste.
In completarea unei vacante reusite , vin serviciile oferite de hotel. In cazul in care bugetul va permite puteti alege un hotel de 4 stele sau 5 stele ce are un centru SPA complex, unde puteti petrece cateva ore pe zi . De obicei in cadrul centrelor Spa din cadrul hotelurilor , intalnim piscine, Jacuzzi, hamam, sauna, masaj si alte procedee ce va vor revitaliza corpul. Anul acesta in Bucuresti s-a deschis un hotel de 5 stele , Premier Palace in structura caruia exista cel mai mare SPA din Bucuresti.
In Bucuresti puteti petrece o vacanta placuta si accesibila. Solutii pentru cazare sunt numeroase, in Bucuresti existand, hoteluri, hosteluri pentru tineri, apartamente in regim hotelier ce sunt complet utilate.
Hoteluri de 2 stele – 3 stele ofera conditii bune de cazare si pot fi solutia daca aveti bugetul limitat.
Preturile pentru mancare nu sunt mari, o masa la restaurant in centrul vechi incadrandu-se in 25 euro pentru 2 persoane. De asemenea sunt numeroase supermarketuri din care puteti cumpara mancare gatita la preturi accesibile, economisind astfel bani pentru o sesiune de shopping.
Orientati-va din timp pentru ca o parte dintre hoteluri pun la dispozitie oferte de tip early booking si astfel puteti economisi o parte din banii de vacanta.