Usa de garaj – ce este convenabil sa alegi

0
458

Detii un garaj, pe care il folosesti destul de des pentru ca acolo iti tii cel mai adesea masina, pe langa alte cateva bunuri. Accesul la garaj, respectiv usa acestuia este de mare importanta.

Sistemul de inchidere, usa in sine iti asigura si securitatea necesara. Stim prea bine ca sunt destul de mari riscurile, asadar previi astfel de scenarii cu un sistem bine pus la punct. Usa este un element vulnerabil, daca nu este suficient de groasa, robusta, sigura.

Exista suficiente optiuni la ora actuala, dar cu siguranta iti vor atrage atentia acele usi de garaj de la Dusadoor. Firma o gasesti in Oradea, dar orice ai dori sa achizitionezi ajunge la tine in timp util, pentru ca distribuie oriunde in tara si chiar si peste hotare.

Usa de garaj potrivita

Te vei gandi in primul rand la pura necesitate de a monta o usa. Mai apoi la faptul ca esti conditionat de spatiu. O alta pretentie este poate aceea de a izola foarte bine termic, pentru ca masina din garaj sa fie ferita de inghet.

Desigur, la randul sau si usa trebuie sa fie una rezistenta, fiind montata la exterior, sa nu inghete si sa blocheze accesul, sa nu fie usor de deteriorat etc.

Cumuland toate aceste aspecte o recomandare este usa de garaj sectionala. O vei gasi la Dusadoor in diferite culori, tipuri, sisteme de inchidere, cu sau fara alte accesorii. Ce presupune aceasta? O grosime de 42 mm, insemnand placa din otel galvanizat la exterior, iar in interior izolatie de poliuretan.

O astfel de usa inchide etans spatiul, datorita garniturilor din dotare. Retine departe de garaj umezeala, praful, izoleaza termic, fonic si este o usa rezistenta chiar si la factorul timp. Spre exemplu vei dori sa stii ca panelurile sunt tratate astfel incat sa nu corodeze in timp.

Textura acesteia, modelul nu se refera doar la optiunea simpla. Poti alege modelul liniar, casetat, ce se potriveste preferintelor tale sau casei, daca este vorba de curtea ta de interior. De asemenea, poti alege o astfel de usa si dupa preferintele de culoare.

Daca detii un garaj in zona urbana, atunci poti fi conditionat poate de modul in care spatiul respectiv este gandit, deci vei alege o usa de aceeasi nuanta cu restul garajelor din imprejurimi.

Sistemul de actionare poate fi manual sau automat. Desigur ca a doua varianta este mai comoda, practica, dar daca te conditioneaza bugetul stii ca ai solutia clasica la indemana.

Gasesti de la aceeasi sursa si accesorii pe care sa le asociezi cu usa de garaj aleasa. Acestea vor fi necesare a fi montate odata cu usa desigur, asadar iti va fi mai usor sa achizitionezi totul dintr-un singur loc – aerisire, usa pietonala, maner, telecomanda de rezerva etc.

Pentru preturi vei cere oferta, ceea ce poti face online prin intermediul paginii lor, dusadoor.ro. Depinde si de dimensiunile pe care le ai in vedere. Cert este ca o usa de garaj trebuie sa fie sigura si deloc usor de a fi sparta, intocmai de aceea optiunile de la Dusadoor sunt de preferat.