Unde pot alege sa plece romanii in vacanta?

0
815

Cei care aleg sa plece in concediu alaturi de familie, cu siguranta dupa un an de zile cu multe zile stresante la locul de munca isi doresc sa se poata relaxa si sa isi incarce bateriile pentru perioada care urmeaza imediat dupa concediu.

Exista o multime de cetateni romani care s-au saturat ca in fiecare an sa plece pe litoralul Marii Negre de la noi din tara, asa ca aleg sa plece in vacanta intr-o alta tara europeana.

De exemplu, toti cei care isi doresc sa plece in vacanta in strainatate, se pot gandi sa opteze pentru un sejur Grecia, unde vor putea sa petreaca o vacanta de neuitat.

Grecia poate sa reprezinte o destinatie ideala pentru vacanta din mai multe puncte de vedere, asa ca cetatenii romani au posibilitatea de a se relaxa in aceasta tara.

Insula Thassos poate reprezenta o destinatie ideala pentru vacanta, aceasta insula afladu-se la o distanta de 850-900 km de orasul Galati, fiind si cea mai apropiata insula greceasca de Romania.

Pentru romani ar fi o alegere inspirata sa plece intr-o vacanta in Insula Thassos, pentru ca facand o comparatie intre preturile de acolo si preturile de la Mamaia (Romania), cu siguranta preturile grecilor sunt mai mici decat preturile de la noi din tara.

Plus de asta, cei care opteaza pentru o vacanta in Insula Thassos, se pot delecta cu o multime de fructe de mare precum calamari, creveti si caracatita. Este important de mentionat faptul ca preturile pentru o portie de calamari pornesc de la 5 euro, in functie de taverna aleasa.

Plajele foarte frumoase si spectaculoase din aceasta insula greceasca pot sa reprezinte si ele un motiv intemeiat pentru care cetatenii romani pot opta pentru un sejur in Grecia.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca exista si cetateni romani care isi doresc sa plece la mare in strainatate, insa nu aleg Grecia sau Turcia, ci aleg sa opteze pentru un sejur Bulgaria din diferite motive.

In primul rand, Bulgaria este la doi pasi de Romania, asa ca este mult mai rapid de ajuns chiar si cu masina in Bulgaria, decat in Turcia sau in Grecia.

Bineinteles, nu distanta fata de casa este tot ceea ce conteaza pentru cei care pleaca in vacanta, insa si acest aspect este foarte important.

Cat despre Bulgaria, trebuie mentionat faptul ca este o tara mai ieftina decat Romania, asa ca foarte multi romani aleg sa plece intr-o statiune din Bulgaria, decat sa petreaca o saptamana la Mamaia de exemplu, la noi in tara.

Un alt motiv pentru care foarte multi romani prefera Bulgaria este acela ca majoritatea ofertelor de cazare din tara vecina, au inclusa si oferta all inclusive la un pret mai mult decat atractiv.

Chiar si plajele bulgarilor sunt in mare parte mult mai curate decat plajele noastre, asa ca este evident faptul ca din ce in ce mai multi romani incep sa opteze pentru sejururi in Bulgaria.

Asadar, cetatenii romani care isi doresc sa plece in vacanta intr-o tara straina, ar putea sa opteze pentru un sejur in Grecia, dar nici ideea unui sejur in Bulgaria nu este de evitat.