Topul cadourilor de Mos Nicolae pentru toate varstele

0
61

In fiecare an, in data de 6 a lunii decembrie, incepem sarbatorile de iarna cu o vizita devreme a Mosului Nicolae, patronul copiilor. Sfantul Nicolae este cunoscut pentru natura sa plina de har si dezinteresat, iar sarbatoarea este o modalitate grozava de a intra in spiritul daruirii pentru sezonul urmator.Traditiile de Ziua Sfantului Nicolae se concentreaza asupra copiilor care isi curata si aranjeaza pantofii sau ciorapii in noaptea dinainte.

Dimineata, copiii se vor trezi  si vor gasi in pantofi niste cadouri de la Mos Nicoale care ii asteapta.

Cele mai populare cadouri de pe Jubi, achizitionate in online, in aceasta perioada, sunt prezentate in continuare, pentru  a te ajuta in alegerea unui cadou de Mos Nicolae potrivit.

  1. Un dispozitiv racire vin cu aerator este de fapt o combinatie de racitor pentru sticle de vin, filtru si turnator ce va permite sa fie savurat un pahar de vin perfect racit la temperatura optima. Designul elegant al acestui cadou de Mos Nicolae va aduce un plus de rafinament si este cadoul perfect pentru iubitorii de vin. Fiind primul in topul nostru ,din punctul de vedere al popularitatii sale, il recomandam sa fie oferit unui iubit, unui tata, socru sau unchi drag.
  2. Un bec decorativ cu led si lavanda este o idee draguta de cadou de Mos Nicolae, lampa decorativa in forma de bec cu led si lavanda devine obiectul ideal pentru pentru decorul casei. Dimensiunile reduse ale acestor obiecte decorative fac din acest tip de cadou unul potrivit pentru a fi asezat frumos, langa cizmulitele persoanei care se va bucura de el. Este potrivit acest cadou de Mos Nicolae, care aduce in amintiri vara, sa fie daruit unei mame, unei rude si chiar unui tanar adolescent care se va bucura de frumosul inspirat de acest obiect.
  3. Un Puzzle 3D din lemn, de exemplu avand ca rezultat, dupa asamblare, harta lumii este perfect ca si cadou de Mos Nicolae pentru pasionatii de calatorii, de toate varstele, pentru pasionatii de geografie, de la cei mai mici copii pana la bunicii visatori. De asemenea, cu acelasi efect adaugat este si o harta razuibila a lumii, permitand o vizualizare detaliata a lumii noastre, intr-un mod interactiv.
  4. Majoritatea persoanelor din ziua de azi isi apreciaza animalele de companie si le considera,fara doar si poate, membrii veritabili ai familiei. Asadar, in topul nostru includem si produsele pentru animale de companie, de exemplu un covor de joaca pentru animalele de companie,care este usor de utilizat, un joc de puzzle cu adevarat interesant pentru catei, cu utilizari multiple.
  5. Avem o varianta de cadou de Mos Nicolae si pentru cei care nu sunt fanii acestor animale vii sau nu au voie sa sta pe langa un catel sau o pisica, dar iubesc integrarea in decor a obiectelor in forma de animale. Un suport pentru servetele in forma de pisica este haios, un cadou amuzant care va inveseli bucataria.

La fel ca in fiecare an, sezonul de iarna ne ofera, inca de la inceput, ocazia de a darui celor dragi, de toate varstele, momente mici si momente mari de bucurie – totul incepe cu a alege inspirat cadourile de Mos Nicolae pentru fiecare in parte.