Top 5 motive pentru care sa inchiriezi o masina

0
466

Sectorul inchirierilor auto s-a dezvoltat si a ajuns sa fie apreciat tot mai mult si la noi in tara. Chiar daca nu oricine ia in calcul varianta rent a car ca mijloc de transport, serviciul poate fi solutia ideala, o varianta de rezerva in ceea ce priveste transportul in situatii din cele mai diverse. In randurile urmatoare iti voi exemplifica 5 astfel de cazuri.

  1. Nu detii un autoturism

Sunt destul de frecvente cazurile in care ai obtinut calitatea de conducator auto, obtinand permisul de conducere, insa cel putin pentru moment nu iti permiti sa iti cumperi o masina. Solutia vine de la firmele de rent a car, care iti pun la dispozitie optiuni variate.

Poti ajunge sa conduci modelul de masina pe care ti-ai dori sa il si cumperi, platind suma aferenta inchirierii, iar in acelasi timp reusesti sa iti exersezi si abilitatile de sofer.

  1. Varianta avantajoasa de transport de la aeroport

Stii foarte bine ca odata ce ai ajuns in aeroport gasirea unui mijloc de transport cu care sa ajungi in oras este destul de problematica.

Calatoria cu un taxi te poate costa destul de mult, daca alegi sa te bazezi pe transportul public poti fi pus in situatia de a astepta, intrucat apare conditionarea fata de orarul dupa care acesta functioneaza, iar din prietenii sau cunostintele la care ai putea apela sa te ajute nu este disponibil niciunul. Ce faci intr-o astfel de situatie?

Raspunsul e simplu. Sa spunem ca ai ajuns in aeroportul din Cluj. Cauti pur si simplu o firma de rent a car Cluj aeroport, iar agentul te va astepta cu masina chiar in aeroport si astfel problema e rezolvata.

  1. Masina personala nu este potrivita pentru calatoria pe care ti-ai propus-o

Daca ti-ai planificat un “road trip” cu prietenii sau familia, ai putea sa constati ca spatiul pentru bagaje poate fi insuficient. Daca “road trip”-ul presupune si parcurgerea unor portiuni de drum ceva mai accidentate, cu atat mai mult nu iti vei dori sa suprasoliciti masina personala.

Alternativa mult mai avantajoasa poate fi in acest caz inchirierea unei masini. Flotele firmelor de inchirieri auto care se respecta includ solutii pentru orice situatie, astfel vei putea gasi o masina suficient de incapatoare, confortabila si fiabila pentru escapada planificata.

  1. Urmeaza un eveniment special si vrei sa faci o impresie buna

Poate fi vorba de o petrecere importanta, la care pretentiile sunt destul de ridicate. In acest caz masina personala peste care si-a lasat amprenta timpul si uzura nu e o solutie tocmai indicata.

Poate fi si cazul unei importante intalniri de afaceri, unde ar trebui sa impresionezi partenerii cu o masina de clasa premium sau lux. Masina de serviciu inscriptionata cu sigla companiei sau un taxi nu sunt optiuni care sa iti surada. Pentru ambele situatii, inchirierea reprezinta solutia salvatoare.

  1. Vrei sa incerci o experienta noua de a conduce

Daca sofatul se numara printre pasiunile tale, cu siguranta iti doresti sa incerci cat mai multe modele si marci de masini, pentru a experimenta si compara.

Solutia vine din nou de la firmele de rent a car, unde poti gasi modele noi de autoturisme, poate unele la care ai visat multa vreme si pe care le poti testa, achitand tarifele aferente.

Oricare ar fi cazul, serviciile de rent a car sunt cu siguranta o optiune de avut in vedere, intrucat ofera solutii eficiente, fiabile si avantajoase din punct de vedere financiar pentru ca orice tip de calatorie sa se realizeze conform asteptarilor.