Succint ghid pentru cele care incearca extensiile de par pentru prima data

0
536

Din punct de vedere al unei necunoscatoare pare destul de usor sa te lasi convinsa. Nu stii prea multe despre extensiile de par, ci doar ca iti doresti o schimbare sau imbunatatire de look.

Dar pentru ca aceste extensii urmeaza sa fie atasate parului tau natural, pentru ca trebuie sa te preocupe atat aspectul parului tau, cat si efectele pe termen lung prefera sa alegi in primul rand un specialist consultant, un magazin specializat si extensii de par de calitate.

Pentru cele aflate la inceput de drum, va parea poate usor confuz faptul ca sunt numeroase tipuri de mesa par natural. Difera in functie de sistemul de prindere si rezistenta lor. Iata ce trebuie sa stii:

  • Prefera parul remy. Acesta prespune legarea parului in extensii ce pastreaza directia naturala, de la radacina si pana la varfuri. Se aseamana cel mai mult cu parul natural, arata foarte bine si firele nu se incalcesc atat de repede.Cu o stralucire specifica parului natural, iti vei da seama ca sunt potrivite tie, daca ai pretentia calitatii. Astfel de extensii sunt ceea ce belher.ro se preocupa sa ofere in toata gama lor de produse.

  • Alege extensiile si in functie de textura si grosimea firului. In acest sens ai dori sa fii consiliata. Iata de ce Belher este din nou o recomandare. In plus, extensiile de par de aici au aceeasi densitate pe toata lungimea. Vei avea nevoie de asemenea si de asemanarea culorilor, extensiile de par sa fie cat mai aproape de nuanta parului tau.

 

  • Exista numeroase tipologii de extensii de par, fiecare in parte prezentand avantaje pe termen lung si la purtare. Alegerea tine si de stilul de viata al purtatoarei, precum si de dorintele ei privind look-ul. Daca isi doreste sa investeasca in acele extensii ce se pot folosi pe termen lung, se recomanda sistemul de prindere micro si nano ring.Acestea se pot indeparta dupa 2-3 luni in functie de ritmul de crestere al parului natural, dar se pot refolosi. Altele sunt cusute spre exemplu, atasate la radacina firului de par. Dar abia daca se simte, deci nu prezinta inconvenient nici macar la somn.

Dintre extensiile practice, usor de pus si de indepartat si care nu au nevoie de un specialist la montare se numara cele de tip clip on. In cateva minute se poate obtine un altfel de look. Alegerea lor insa va viza avantajele la aplicare si ce iti doresti de fapt de la ele: sa le porti temporar sau permanent.

 

  • Extensiile de par se pot coafa, chiar si nuanta si se comporta ca parul natural. Doar ca impun si o ingrijire aparte pentru ca aspectul lor sa fie in continuare unul impecabil pentru mai mult timp. Sunt de evitat temperaturile foarte mari, folosirea de dispozitive ce actioneaza prin aer foarte cald, pentru ca acestea vor degrada inutil si rapid extensiile de par. Cand parul este ud, acolo unde extensiile nu se detaseaza, evita pieptanarea lui agresiva, pentru ca este mai vulerabil.

Merita de mentionat ca pretul nu trebuie sa fie singurul reper. Distinge textura, intereseaza-te despre ingrijire si aplicare. Daca nu esti hotarata, apeleaza cu incredere la specialistii Belher.

Daca optezi pentru varianta magazinului online, consilierii lor sunt dispusi sa te ajute. Daca ai insa posibilitatea de a merge in persoana Belher Studio, este locul in care vei gasi sprijin pentru alegerea potrivita tie. Descopera toate detaliile in acest sens din cadrul paginii oficiale, belher.ro.