Specialisti pe sufletul tau, la psihart.ro

0
629

Daca in cazul unor afectiuni fizice este mai usor de pus un diagnostic, in cazul celor care tin de sufletul si mintea noastra este neceara o expertiza amanuntita si, uneori, de o serie de sedinte repetate pana la a ne da seama cu adevarat de ce anume suferim. Nu in ultimul rand, in Romania s-a incetatenit cumva ideea ca daca mergi la psiholog sau la psihiatru atunci esti o cauza pierduta, mai ales ca multi fac confuzie intre cele doua specializari.

Din acest punct de vedere, trebuie spus ca un psiholog iti poate da un diagnostic pentru o anumita afectiune, dar in mod special iti va indruma pasii, oferindu-ti solutii acolo unde nu mai credeai ca este posibil. Aceasta este si misiunea specialistilor psihart.ro, o echipa de medici cu experienta, aflata la dispozitia ta cu dotarile si, mai ales, cu cunostintele si experienta necesare.

Consiliere pentru adulti

Echipa de specialisti Psihart vine in sprijinul tau cu o gama variata si completa de servicii si specialitati, astfel incat sa acopere toate domeniile de interes pentru o persoana sau pentru o familie. Aci vei gasi oameni dispusi sa stea de vorba cu tine, sa iti asculte povestea, iar la final sa iti puna un diagnostic corect si sa te indrume pentru a-ti gasi singur calea.

Zece specialisti iti vor oferi aici servicii de psihoterapie individuala, prin care sa iti redefinesti existenta, sa iti pui ordine in viata, mai ales atunci cand treci prin anumite evenimente care ti-au schimbat viata. Din acest punct de vedere, la psihart.ro vei gasi sprijinul necesar atunci cand suferi dupa un deces in familie sau un divort.

In acest din urma caz, specialistii pot oferi si psihoterapie de cuplu, absolut necesara in vita fiecaruia, avand in vedere problemele si stresul de fiecare zi. Impreuna sau separat, cuplurile pot gasi aici solutii la problemele lor, pentru a vedea daca mai pot continua sau nu o relatie.

Sunt momente nedorite in viata fiecaruia, dar care ne pot afecta emotional fara sa ne dam seama. In plus, aici poti scapa usor de anumite fobii, temeri sau obsesii care apar in viata ta si care uneori ajung sa puna stapanire pe aceasta. Totul, in regim de maxima punctualitate si confidentalitate.

Consiliere pentru copii

Nu in ultimul rand, la psihart.ro vei avea parte de consiliere si psihoterapie pentru copilul tau. Aici, paleta de servicii este si mai larga, incepand de la servicii simple de logopedie, pana la diagnoza si consiliere pentru cazuri de autism sau alte afectiuni. Totul incepe cu o evaluare psihologica, dupa care copiii si adolescentii pot intra intr-un program de consiliere si indrumare, astfel incat propriii nostri copii nu doar sa isi gaseasca drumul in viata, dar si sa invete sa nu se abata de la el.