Sfaturi pentru excursii reusite in Japonia

0
891
Japonia este una dintre cele mai frumoase si atractive tari, ceea ce demonstreaza si faptul ca milioane de turisti ajung in tara ca sa viziteze tara. Daca doriti sa calatoriti in tara aceasta indepartata, unde foarte multe lucruri sunt diferite, trebuie sa apelati la urmatoarele randuri, ca sa puteti avea parte de excursia ideala.
Excursii placute si ieftine in Japonia
In Japonia exista foarte multe locuri unde trebuie sa ajungeti, ca sa vedeti adevarata frumusete a tarii sau ca sa va simtiti bine. Desigur unele locuri sunt mai scumpe, deci daca nu vreti sa cheltuiti mult cu ocazia unor excursii in Japonia trebuie sa alegeti destinatiile mai ieftine. Bineinteles, va trebui sa tineti cont si de preferinte, ca sa calatoriti in zone unde se afla atractii turistice pe placul dumneavoastra.
Veti putea sa ajungeti in cele mai bune locuri si fara sa cheltuiti banii pe un ghid, deoarece o harta turistica poate sa va fie de ajutor. De asemenea, ca sa puteti cere ajutor si sfaturi de la localnici, nu este o idee rea sa investiti intr-un dictionar si sa invatati cateva cuvinte in japoneza.
Cu siguranta nu vreti sa cheltuiti in exces, astfel trebuie sa impachetati bagajul perfect. Nu uitati de hainele ideale si in acest caz trebuie sa tineti cont de clima tarii si de evenimentele la care o sa luati parte. Ca sa nu aveti parte de neplaceri, va recomandam sa aveti bani schimbati la dvs, adica yeni japonez, ca sa puteti cumpara din magazinele mai mici, unde preturile sunt mai mici. Va trebui desigur sa si calatoriti, astfel vizitati urmatoarele destinatii:
Tokio
Kawasaki
Yokohoma