Servicii profesionale de inmormantare, de la Rarox

0
465

Serviciile funerare constituie o necesitate astazi, intrucat au rol dublu – odata de a ajuta la oficierea slujbei de inmormantare asa cum se cuvinte, tinand cont si de legi si reguli, dar totodata si de a oferi un sprijin familiei indoliate.

Nu e de mirare ca aproape nimeni nu mai organizeaza pe cont propriu inmormantarea si prefera sa beneficieze de servicii de specialitate. Este si o perioada destul de scurta, cea de 3 zile, pentru a mai sta impreuna cu cel plecat dintre cei vii.

In contextul actual, pentru ca exista numeroase norme de igiena si aspecte legale ce trebuie respectate, e cu atat mai dificila asumarea unei astfel de responsabilitati. Firme precum Rarox sunt deci un real ajutor pentru cei care trec prin astfel de momente grele.

Pierderea cuiva drag poate fi enorm de dificila, cel putin depasirea starii de tristete resimtita chiar dupa o perioada indelungata de timp. Cu atat mai mari ar fi regretele daca ultimele 3 zile ar fi petrecute departe de capataiul celui trecut in nefiinta.

Serviciile funerare – o necesitate in astfel de momente grele

Serviciile funerare pe care le pune la dispozitie Rarox – un nume de reper pentru bucuresteni in astfel de circumstante nefericite,  se pliaza exact pe cerintele ce se impun astazi vizavi de organizarea funerariilor.

Acestea vizeaza asadar partea ce presupune cosmetizarea trupului neinsufletit, respectiv obtinerea actelor de care este nevoie. Serviciile oferite de aceasta firma pe funerarenonstop-bucuresti.ro includ serviciul medicului de constatare al decesului, respectiv de eliberarea actului in sine, declararea decesului, toaletarea decedatului.

De altfel si pachetele pe care le ofera firma se pliaza pe bugete diferite, respectiv pe preferinte vizand cum se va desfasura tot, accesoriile funerare folosite, tipul sicriului, etc.

Pentru cei interesati Rarox va oferi si serviciul privind obtinerea ajutorului de inmormantare, respectiv va avea in vedere tot ce tine de intocmirea dosarului care va fi inaintat la casa de pensii. In orice caz, specialistii ofera si consiliere precedes.

O parte de asemenea dificila este cea care presupune alegerea articolelor funerare. Sicriul este o piesa importanta, trebuie sa fie potrivit din numeroase puncte de vedere: pentru a sustine greutatea trupului neinsufletit, sa fie incapator raportat la inaltimea si latimea acestuia.

De asemenea, culoarea poate fi aleasa prin raportare la anumiti parametri. Spre exemplu, in cazul copiilor si a tinerilor necasatoriti culoarea preferata este alb.

Aceasta exprima inocenta celor plecati prea devreme dintre noi. Si altele sunt criteriile la care alegerea acestuia trebuie raportata, motiv pentru care poti cere ajutorul specialistilor.

Aranjamentele florale pot fi alese in cazul unei inmormantare de asemenea pe baza unor criterii specifice. Si pentru acest serviciu exista optiuni la Rarox.

Despre transportul sicriului pe tot parcursul inmormantarii dupa necesitate trebuie sa stii ca de asemenea exista servicii specializate. Deci daca nu dispui de o alta optiune, nu ezita sa intrebi si legat de acest aspect.

Sunt disponibile nonstop, deci poti sa le soliciti indiferent de ora in care se petrece nefericitul eveniment. Mai multe despre ce presupune o astfel de colaborare, care sunt beneficiile pe care ti le ofera poti afla pe funerarenonstop-bucuresti.ro.