Servicii de infrumusetare pentru doamne si domni, pe Stailer!

0
158

Clientii care vor sa aleaga un salon de infrumusetare, insa nu stiu niciun detaliu despre acesta, au la dispozitie platforma stailer.ro. Aici vei descoperi stilistul sau salonul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Este o platforma gratuita, prin care te poti programa online de acasa sau de la birou. Ai la dispozitie servicii de infrumusetare pentru doamne si domni, pe Stailer!

Fiecare dintre noi are nevoie de putina relaxare si rasfat in cadrul unui salon de infrumusetare. In plus, sunt cateva operatiuni pe care nu le poti face acasa. Daca pensatul sau epilatul sunt servicii simple de realizat, schimbarea culorii parului, tunsul sau cosmetica nu fac parte din aceasta categorie. Ai grija de parul si tenul tau lasandu-l pe mana profesionistilor!

Pe site-ul stailer.ro vei intalni doar specialisti in materie de Hair & Beauty

Saloanele de infrumusetare si stilistii care si-au inscris afacerea pe acest site utilizeaza resurse profesionale, oferindu-le clientilor cele mai bune tratamente. In Timisoara, Iasi, Cluj Napoca, Oradea si Bucuresti te poti programa online la servicii de infrumusetare. Cosmetica sau remodelarea corporala pot fi realizate la acelasi salon, impreuna cu manichiura si pedichiura sau tunsoarea.

In functie de preferintele si serviciul dorit, programeaza-te pentru urmatorul evenimen pe stailer.ro! Evenimentele formale si ocaziile importante trebuie marcate cu un look de exceptie: o coafura stilata, un ten fin, o tunsoare corecta si un ten fin. Obtine-le la saloanele de pe platforma Stailer! Te poti programa la un tratament facial la Cabinet ZasiraL din Bucuresti sau ai posibilitatea de a cauta in liste un alt salon.

Cauta cele mai bune servicii de infrumusetare pentru doamne si domni, pe Stailer!

Site-ul stailer.ro este gratuit si din acest motiv poti petrece oricat timp doresti in cautarea salonului preferat. Acelasi lucru se intampla si daca nu gasesti un loc disponibil in zona ta –  poti reveni in urmatoarele zile si sa iti incerci norocul.

Pentru ca toti clientii sa aleaga mai usor, Stailer pune la dispozitie informatii cu privire la preturile serviciilor oferite, rezultatele stilistilor, recenziile clientilor, zona in care se afla salonul, ce alte servicii mai ofera, cat si fotografii din interiorul acestuia. Vezi alte detalii aici despre cum poti ajunge la salonul preferat.

Stailer revolutioneaza programarile la saloanele de infrumusetare si le ofera clientilor posibilitatea de a economisi timp si stilistilor de a gestiona mai usor programarile! Chiar daca te afli in postura de stilist sau salon, platforma vine si in ajutorul tau. Pe site iti poti inscrie afacerea si nu este neaparat sa activezi in acest domeniu, ci doar sa ai un salon de infrumusetare.

Programarile efectuate si confirmarea lor se fac in doua metode – cu cont pe site sau fara. In prima situatie vei putea deschide un cont online cu care sa lasi si recenzii si sa ai stocate toate informatiile necesare, cat si confirma programarea.

Fara cont pe site vei putea confirma programarea printr-un mesaj text primit la numarul de telefon pe care l-ai introdus. Ai servicii de infrumusetare pentru domni si doamne, pe Stailer!