Se cumpara si argintul

0
795
An archeaologist shows silver Greek coins found at the Tal-Zorob site in the western district of Rafah, near the border with Egypt, in the southern Gaza Strip on May 25, 2011. Archaeologists believe the city to be "Raphia city", mentioned by the ancient Egyptians, Assyrians, Greeks, Romans, Byzantians and others through out history. AFP PHOTO/SAID KHATIB (Photo credit should read SAID KHATIB/AFP/Getty Images)

Casele de amanet sunt recunoscute pentru obiectele de valoare mai ales cele din aur si argint, obiecte care nu isi pierd niciodata din valoare.

Exista foarte multe case de amanet unde iti poti amaneta anumite obiecte de valoare pe o perioada de timp prestabilita in schimbul carora vei obtine o suma de bani egala cu valoarea pe care vanzatorul profesionist o estimeaza.

In acest site poti gasi foarte multe detalii despre obiectele pe care le poti amaneta si din care poti face bani. Cumpar argint sub foarte multe forme printre care bijuterii, tacamuri, vesela, monede sau argint indusrial/lingouri.

Pretul argintului a crescut in ultima vreme asa ca orice obiect din argint poate valora mai mult decat atunci cand l-ai achizitionat. La aceasta casa de amanet se cumpara monezi de argint de orice tip sau perioada.

Fiecare moneda va fi analizata de un profesionist si va fi estimata o valoare. Daca vrei sa scapi de bijuterii din argint care s-au deteriorat in timp si nu le mai folosesti iti poti recupera investitia apeland la casa de amanet care cumpara argint indiferent de starea de deteriorare a obiectului. Cel mai important la produsele din argint sunt greutatea si puritatea argintului.

Cu cat greutatea si puritatea obiectului este mai ridicata cu atat si valoarea va fi mai mare.