Promovarea online completata de cea pe hartie

0
654
Promovarea afacerii noastre este unul din punctele esentiale, necesare nu doar pentru progres ci chiar si pentru supravietuirea intr-o piata atat de competitiva, ca cea de astazi.
Pe langa prezenta tot mai accentuata in mediul online, unde interactiunea este cuvantul cheie, unde integrarea retelelor social media in site si in comunicarea propriu zisa este imperios necesara, prin intermediul unor articole corect orientate, pe blog, a unor concursuri, anunturi si evenimente, ceea ce vedem cu ochii nostri si putem atinge, putem rasfoi sau putem pastra pentru mai tarziu, are un mare avantaj.
De aceea, apeland la solutiile de imprimare oferite de un tipar digital in Bucuresti putem beneficia de o mai mare influenta, in segmente la care altfel nu am fi avut acces – caci pana la urma, nu toti clientii nostri sunt pasionati de internet, chiar daca numarul utilizatorilor de retele sociale este in continua crestere si in tara noastra.
Astazi, nu mai trebuie sa asteptam zile intregi pentru elaborarea si finisarea unor materiale promotionale ci putem beneficia de o calitate ireprosabila a tipariturilor  intr-un termen extrem de scurt, datorita acestui tip de printare digitala – fie ca e vorba de lucrari in alb negru sau color, cu imprimare fata sau fata-verso, se pot ajuta la dimensiuni maxime de SRA3 = 45 cm x 32 cm. Viteza foarte buna este de 60 de coli a4 color sau alb negru pe minut, la hartie de maxim 200 gr. Rezolutia maxim admisa este de 1200×1200 dpi, mai mult decat suficienta pentru aceste dimensiuni.
Altfel spus, calitatea este foarte ridicata, durata de executie cat si de design grafic pentru lucrarile necesare este extrem de scurt, iar preturile sunt accesibile. In plus, materialele se pot salva pentru modificari si tipariri ulterioare, fara niciun fel de problema – se pot personaliza in orice moment, chiar si pentru un singur exemplar.
Consultarea portofoliul si solicitarea unor machete sunt pasi justificati de altfel, ce pot confirma valoarea unei tipografii sau a alteia – fie ca vom alege tiparituri de tipul afiselor, mapelor de prezentare, flyerelor sau obiectelor promotionale personalizate.