Produse antibacteriene contra racelilor

0
647

Atunci cand o raceala sau o gripa ii loveste pe cei dragi, unele produse de curatare si dezinfectare sunt foarte utile. Dar este important sa utilizati solutii ecologice care sa nu-i deranjeze pe cei in convalescenta. Verifica aceste produse de baza, non toxice, care sunt intr-adevar de ajutor daca le achizitionati acum, astfel incat sa le aveti la indemana atunci cand loveste boala.

Odorizante de aer. Cu toate stranuturile si tusea care vin odata cu o raceala sau gripa, intr-adevar te ajuta sa stii cum sa dezinfectezi in mod natural aerul, cu difuzie de uleiuri esentiale.

Produse multifunctionale de curatere. Daca nu aveti o multime de timp pentru a curata, deoarece va ingrijiti de cineva care este bolnav, produsele antibacteriene de curatare sunt o solutie usoara. Aceste produse fantastice, de multe ori realizate cu minerale naturale, enzime si ingrediente pe baza de plante, fac o treaba excelenta curatand usor si rapid, iar in general si multe nici macar nu necesita clatire.

Pulverizati si stergeti. Puteti utiliza atat detergenti universali cat si un spray dezinfectant cu otet, spray cu vodca sau cu sapun.

Praf de copt. Petele de pe mocheta sau de pe covor iti dau batai de cap si nu stii sigur cum sa te ocupi de ele? Incercati stropirea lor cu bicarbonat de sodiu sau cu o solutie antibacteriana preparata din comert cu lavanda pentru a improspata si pentru a absorbi mizeria in sus.

Lasa sa actioneze timp de aproximativ 15 minute sau mai mult si apoi curata mizeria folosind prosoape de hartie de unica folosinta sau o punga de plastic. Urmeaza apoi sa limpeziti cu o solutie de curatare generala pentru a pastra prospetimea covoarelor.

Lavete antibacteriene. Ai nevoie de o solutie rapida? In loc de servetele de unica folosinta conventionale, care sunt incarcate cu substante chimice nocive, utilizati tampoane bazate pe plante, inclusiv pentru a dezinfecta si curata tastaturi, telefoane, intrerupatoare de lumina, clanta usii, jucarii, telecomenzi.

Uleiuri esentiale. Cele mai multe dintre aceste uleiuri pe baza de plante sunt in mod natural antivirale, antibacteriene, antifungice, astfel incat acestea sunt un mare plus in rutina de curatare din timpul sezonului rece cand apare gripa.

Si nu numai asta, dar multe dintre ele au, de asemenea, actiuni terapeutice, cum ar fi ridicarea starii de spirit si consolidarea sistemului imunitar, astfel incat acestea sunt cu adevarat utile pentru a fi utilizate in jurul oamenilor care sunt bolnavi.

Produse pentru spalat. Schimbarea lenjeriei de pat pentru cineva care a fost blocat in pat de o raceala sau lupta cu gripa este esentiala. Folositi detergenti de rufe dezinfectanti, fara coloranti sintetici, arome si substante chimice nocive. Pentru a spori eficienta lor, adauga o jumatate de ceasca de bicarbonat de sodiu in masina de spalat.