Primavara aceasta fa o schimbare a masinii de spalat – oferte si recomandari

0
685

Masina de spalat este acel tip de electrocasnic de care nu te poti lipsi. Desi spalatoriile profesionale sunt un serviciu modern si la care apelam destul de frecvent, volumul mare de haine ce necesita a fi spalate face ca o astfel de activitate sa fie parte din viata de zi cu zi.

De preferat ca masina de spalat sa fie una de clasa noua, de generatie moderna. O achizitie in acest sens te va avantaja, intrucat astfel de produse includ tot felul de functii, insa nu uita nici de consumul redus al resurselor.

Cu un grad mare de popularitate pare sa fie o masina de spalat LG, cu incarcare frontala. Clasa de masini de spalat de la acest brand este una vasta, cu multiple capacitati, optiuni, deci si cu varietate privind preturile.

De ce masina de spalat LG

Ai de unde alege un model care sa se preteze a fi ideal conform cu necesitatile tale. Cu o capacitate de la 6 pana la 9 kg, poate fi o alegere pentru cei care spala frecvent sau nu, pentru cei cu familie, unde volumul de haine poate fi unul mai mare saptamanal.

Exista si varianta cu uscator inclus. Sunt si cei care isi cauta stilul tot mai practic din aceasta misiune. Asadar, cu marele avantaj de a salva si din spatiul aferent acestor electrocasnice, o masina de spalat cu uscator inclus este practic un 2 in 1 avantajos. LG dispune si de astfel de modele, cu o capacitate de 8 kg pentru hainele de spalat si 5 kg pentru uscare.

Functii diverse ce te pot ajuta. Poate fi vorba spre exemplu de smart diagnose, adica acel tip de masina cu soft inteligent ce depisteaza problema si doar ti-o mentioneaza. Astfel, te vei scuti de un pas in eventualele probleme aparute, caz in care chemi profesionistul sa se ocupe de ceea ce este necesar. Sau poate fi vorba de tehnologia de spalare 6 Motion DD – tamburul realizeaza miscari complexe pentru ca spalarea sa fie mai eficienta.

Alte functii de la acest brand pot viza sistemul de aburi, ce odata activat poate igieniza complet pentru a combate alergenii. De asemenea, merita mentionat ca masinile de spalat de la LG sunt adevarate unelte de spalat, insa care tin cont si de confortul si modul usor de folosire. In acest sens, promit sa nu faca zgomote foarte mari, chiar si in timpul ciclului de stoarcere. Asta se datoreaza inverterului Direct Drive – motorul este mai silentios, mai eficient, mai durabil.

Garantia cel putin pentru functionarea impecabila a motorului este de 10 ani, produsul in sine avand o garantie oferita pe termen de 24 de luni.

Convins de LG?

Achizitia unei masini performante precum sunt cele de la LG nu trebuie sa fie o povara. De aceea, oferta de primavara aduce 24 rate fara dobanda. La Demax o astfel de oferta simplifica foarte mult intreaga operatiune, de la alegerea produsului, creditare si pana la a intra in posesia acestuia. Nu ai nevoie de adeverinta de venit, dobanda este fixa, iar plata o poti face in mod flexibil. Pentru cei interesati, demax.ro gazduieste toate detaliile modului de creditare si nu numai.