Panourile fonoabsorbante de la Emexon – un concept inovativ de imbinare a utilului cu placutul

0
415

Viata in orase presupune un nivel ridicat de zgomot. Cati dintre noi nu ne-am plans cel putin odata de zgomotele produse de vecini? O solutie este izolarea fonica. Insa, cand vine vorba despre renovari, acest lucru presupune si o documentare amanuntita.

Pentru multe persoane, confortul de acasa inseamna liniste. Daca nu ai vecini galagiosi, cu siguranta freamatul orasului iti strica planurile de relaxare.

Mai mult decat atat, majoritatea blocurilor din cartierele marilor orase sunt vechi. In trecut, cerintele de confort acustic nu erau atat de exigente ca in prezent. Din acest motiv, o izolare fonica suplimentara este necesara.

In plus, daca ai copii si trebuie sa doarma sau la randul lor fac galagie, panourile fonoabsorbante de la Emexon isi merita investitia. Metodele de izolare fonica sunt multiple. In ultimul timp nu mai este urmarit doar aspectul functional.

Pasiunea pentru frumos si estetic a revenit in atentia multor persoane. Un factor ce propulseaza panourile de izolare fonica la un high level al design-ului este conceptul artistic adus la viata prin acele placi.

Bineinteles ca aceste placi moderne, cu diferite modele artistice aduc un aer original in locuinta. Insa, variantele prin care se poate obtine linistea mult dorita sunt numeroase.

În catalogul celor de la Emexon se regasesc placi din polietilena, burete din spuma poliuritanica, burete cofrat – pentru studiouri de inregistrari, panouri ARTNOVION, VICOUSTIC si multe altele.

Cu alte cuvinte, cei de la Emexon oferă produse ce incadreaza cerinte variate. Gama de produse cuprinde atat articole utilizate in studiourile profesionale de inregistrare, cat si modele potrivite pentru spatii rezidentiale sau publice.

In cele ce urmeaza voi face referire la panourile ARTNOVION. Sunt ideale pentru cei care isi doresc sa ofere spatiului un aspect aparte in ton cu stilul modern actual.

Ca o mentiune, aceste panouri izolante, fie ca sunt incastrate in perete sau sunt aparente in diferite forme implica un anumit spatiu. Grosimea si dimensiunile placilor pentru izolatie fonica difera in functie de cerintele fiecarui client. Astfel, spatiul din locuinta este diminuat intr-o oarecare masura.

Prin urmare, motivul de a alege acele placi aparente estetice este unul evident. Pe langa aspectul practic si functional, acestea infrumuseteaza design-ul interior, completand starea de confort.

Panourile ARTNOVION de la Emexon

Cand vine vorba despre ARTNOVION aceste panouri sunt originale. Design-ul unic creat de Jorge Castro, fondatorul firmei specificate se incadreaza perfect in spatiile moderne, redand un aer de eleganta la un nivel inalt.

Prin dispunerea perforatiilor asigura o dispersie selectiva a frecventelor medii si inalte. Modelul Athos W este disponibil intr-o gama de finisaje de lemn lacuit. Merita specificat faptul ca acestea se pot utiliza si in spatii profesionale, unde calitatea sunetului este esentiala.

In general, aceste panouri fonoabsorbante sunt destinate dispersiei frecventelor medii si inalte. Ele sunt utilizate in special in studiourile de inregistrare, dar prin aspectul artistic pot face parte si din stilul de amenajare interioara a unei incaperi.

Produsele ce se pot folosi in izolarea fonica se regasesc in variante diferite, conform cerintelor vaste ale publicului larg, pe https://emexon.ro/