Muta-te la tarmul Marii Negre si bucura-te de traiul de vis in vilele Santa Maria Bay!

0
497

Pentru iubitorii de mare, vacantele petrecute in acea zona a peisajelor deosebite completate de un tarm spectaculor si apa sarata sunt de poveste.

Aerul curat si briza binefacatoare pe care orice moment petrecut pe tarmul marii il ofera in combinatie cu sunetul pe care il creeaza valurile cand se izbesc de mal reprezinta tabloul unui trai ideal.

Insa te-ai gandit vreodata cum ar fi sa fii permanent acolo? Sa nu te bucuri de priveliste si emotii doar in vacanta? Acest lucru este posibil si iti este disponibil, la o simpla cautare. Recomandarea mea este Santa Maria Bay, complexul de vile de lux pe tarmul Marii Negre.

Cu un plan bine conceput, echipa a reusit sa creeze o destinatie unica pe litoralul din Constanta. Proiectul de cartier a urmarit indeaproape imbinarea armonioasa a stilului italian autentic cu embleme stilistice romanesti.

Vilele au fost construite de la zero intr-un stil orginal – doar cu materiale de inalta calitate combinate cu pasiunea echipei si anii de experienta in domeniu. Rezultatul proiectului a depasit asteptarile si, cu siguranta, va fi o incantare si pentru tine.

Cumpara sau inchiriaza vila perfecta pentru tine

Recunoaste, cat timp ai cautat vile de vanzare Constanta? Stiu ca rezultatele poate nu au fost pe masura asteptarilor si de aceea am incredere ca complexul de vile Santa Maria este cel in care te-ai regasi.

La Santa Maria vei regasi 3 tipuri de vile realizate in stil italian autentic, intr-un stil de inspiratie mediteraneana si cu o atentie deosebita pentru detalii.

Acestea au ca scop satisfacerea exigentelor tale si nu numai. Datorita materialelor italienesti din care sunt realizate, vilele trec cu bine testul rezistentei in decursul trecerii timpului.

Care tip de vila este mai potrivita pentru tine?

Avand in vedere cele mentionate adineauri, un prim aspect ce diferentiaza vilele tine de suprafata acestora. Astfel, vila de tip A este cea care dispune de cel mai mare spatiu, cca 440 mp pe tot cele 3 etaje. Vilele de tip B si C au o suprafata de aproximativ 340 mp,. Ramane doar ca tu o alegi pe cea in care stii ce te vei simti ca acasa.

Toate tipurile de vile au 3 etaje: parter, etaj 1 si mansarda. Sunt prevazute si cu gradini private spatioase, cu zone amenajate pentru parking.

Te poti orienta, bineinteles, dupa designul interior si dupa cel exterior atunci cand faci alegerea. Mobilate si utilate dupa bun gust si moda de actualitate, vilele de la Santa Maria iti vor oferi confortul sporit de care ai nevoie.

Incluzand terase exterioare si balcoane cu vedere catre mare si spatiile verzi, vilele te vor face sa simti aerul proaspat al marii ce-ti trece prin vene in fiecare dimineata si nu numai.

Pe santamariabay.ro vei gasi un plus de detalii in completarea celor aferente, dar si informatii ce privesc pretul cumpararii sau al inchirierii pe diferite perioade de timp.