Lasa-ti visele sa zboare!

0
550

De mici avem vise, unele dintre ele poate mai nerealiste (atunci când ne dorim un unicorn vorbăreț) și unele mai realiste atunci când ne imaginăm că vom ajunge balerine, cîntărețe celebre sau actrițe. Stă în caracterul nostru, e un lucru omenesc, a visa e omenește!

Însă, odată cu înaintarea în vârstă visele noastre se împuținează, până ajung să fie tot mai puține, sau chiar să dispară. Pentru unii, singurul vis pe care-l pot avea este dacă va avea cu ce să-și hrănească copii mâine, pentru alții visul cel mai mare este să treacă cu bine peste încă o zi de muncă.

Uităm de visele pe termen lung, de aspriațiile noastre și ne concentrăm doar pe țeluri scurte, pe țeluri care să ne dea oarecum un sens de a trăi.        

Uităm să visăm, deci uităm să trăim! Ne lăsăm cuprinse de învățat sau de rutinele zilnice încât uităm să mai avem timp și pentru noi, să avem grijă de noi, să ne iubim așa cum suntem și să lucrăm la imaginea noastră.

Ne lăsăm judecate de cei din jur, îi lăsăm să arunce pietre în noi, să fim arătate cu degetul, doar pentru că am ales să fim diferite, săavem vise diferite?

Și ce dacă am ales să fac videochat? Cu ce mă face asta mai puțin o femeie respectabilă? De ce trebuie să las vocile celor din jur să mă influențeze când aș putea să le ignor complet? Cine îmi spune mie ce și cum trebuie să fac? Cine este în măsură să-mi dicteze mie viața!

Cea mai mare greșeală pe care o facem multe dintre noi e că ne lăsăm pradă cuvintelor dure spuse de cei din jur. Ne dorim să ajungem sus, ne dorim să avem o meserie din care să câștigăm bine și din care să ne simțim mai femei, ne dorim să fim noi înșine însă ne lăsăm învinse de cei din jur?

De ce devenim atât de vulnerabile când noi ar trebui să fim singurele responsabile de propria noastră viață!

Și ce dacă am ales să fac videochat? Și ce dacă visul meu este să ajung sus în acest domeniu? Nimeni nu este în măsură să-mi spună ce e bine și ce nu e bine!

Videochatul mă poate face să ajung sus, videochatul îmi deschide orizonturi pe care înainte nici nu le zăream, videochatul îmi oferă perspective și viziuni noi și videochatul mă face să mă simt femeie.

Un studio de videochatBacău mi-a demonstrat asta, mi-a demonstrat că visele pot deveni realitate indiferent de vârstă, trebuie doar să crezi suficient în ele. Și cel mai important, mi-a demonstrat că trebuie să fac ce-mi place și că nu ar trebui să las gura lumii să mă influențeze în vreun fel.

Tu mai visezi? Care e povestea ta? Nu o lăsa să dispară și luptă pentru aspirația ta. Niciodată nu e prea târziu. Luptă și vei ajunge acolo unde îți dorești. Nu va fi ușor, dar dacă nu faci nimic cu siguranță nu vei reuși!