Lanterne profesionale pentru toata lumea

0
1528
Lanterne
O lanterna este un obiect indispensabil in orice casa sau pentru orice persoana. Ganditi-va doar la nenumaratele situatii in care o lanterna v-a fost foarte folositoare. Oricine trebuie sa aiba asa ceva in masina sau in casa, pentru a putea sa se foloseasca de ea in orice moment.
Pe internet, daca verificati, gasiti lanterne intr-o categorie special destinata acestora. Aici veti gasi de la cele mai mici la cele mai mari lanterne, de la lanterne simple pana la lanterne tematice, pentru copii.
De asemenea, veti gasi o multime de brand-uri de lanterne, unele consacrate, altele mai putin cunoscute, insa apreciate de cunoscatori, cei care lucreaza cu asa ceva mereu.
Tipuri de lanterne
In primul rand, lanternele sunt impartite in doua mari categorii: cu bec incandescent si cu led. Becurile incandescente le cunoastem cu totii si, cel mai probabil, le avem cu totii acasa. Led-urile sunt o forma mult mai avansata, un mod de iluminare mult mai avantajos, pentru ca led-urile au o durata de viata mult mai lunga, consuma mai putina energie electrica, dar sunt si mai prietenoase cu mediul inconjurator. In primul rand pentru ca nu contin mercur, care este toxic pentru mediu si apoi pentru ca au cea mai scazuta emisie de dioxid de carbon. Apoi, ofera o lumina mult mai bine canalizata, fasciculul de lumina iluminand mai puternic zonele spre care se indreapta lanterna.
Iar pentru ca este atat de utila, a fost creata in diferite moduri, pentru diferite activitati. Asa sunt, lanternele normale, de mana, care sunt produse de la dimensiuni foarte mici, pentru buzunar, pana la dimensiuni foarte mari, pentru scopuri industriale, adica utile pentru activitati in care este nevoie de o lumina foarte mare sau foarte puternica, pentru a avea o vizibilitate cat mai mare; lanternele frontale sunt concepute pentru persoanele care au nevoie sa isi foloseasca mainile si nu au cu ce sa tina lanterna, deci s-a conceput un mod de fixare a acesteia pe cap, ca sa ofere mereu lumina in directia in care este indreptat capul, resprectiv privirea – este foarte utila pentru drumetiile care se pot intinde pe timpul noptii, pentru biciclisti, pentru mecanici si mai gasiti voi intrebuintari; lanternele de camping sunt lanterne care ofera un mod mai larg de raspandire a luminii, astfel incat sa lumineze peste tot in jurul sau.
Asadar, orice tip de lanterne ai cauta, toate le gasesti pe internet Alege lanternele de care ai nevoie, in functie de activitatile care le faci cel mai frecvent si de momentele in care ai nevoie de lumina si nu ai.