Jocul Angry Birds

0
711

Milioanele de fani ai jocului Angry Birds se pot declara incantati de jocul lansat in Noua Zeelanda.

Desi discutam despre un joc extrem de asteptat, Rovio s-a gandit sa-l ofere tot gratuit, versiunea de baza pentru iOS putand fi descarcata din Apple Store. Noutatea vine din partea upgrade-urilor disponibile pentru utilizatori, toate aceste imbunatatiri fiind disponibile contra cost. Cea mai scumpa editie aniversara a jocului poate fi descarcata pentru suma de 100 de dolari si poarta numele de Bing Bang Special Edition, un automobil cu un gameplay care va revolutiona jocul.

Inainte de lansarea jocului la nivel global, Rovio se gandeste la numeroase modificari, una dintre urmari fiind excluderea bonusurilor contra-cost din interiorul aplicatiei. Jocul poate fi jucat fara restrictii iar acest amanunt pare a fi un impediment pentru parinti, acestia fiind pusi in postura de a plati sume nejustificate pentru upgrade-urile realizate, fara voia lor, de catre copii. Desi niciun parinte nu s-ar gandi vreodata sa plateasca 100 de dolari pentru o masina inclusa intr-un joc ca Angry Birds, upgrade-urile accidentale pot conduce la note de plata mai mult decat incarcate.

Potrivit sursei citate, toate upgrade-urile jocului Angry Birds Go pot fi facute atat prin colectarea punctelor bonus cat si prin intermediul sistemului Angry Birds Telepods, aceasta platforma oferindu-va discounturi substantiale la numeroase module menite sa sporeasca gameplay-ul acestui joc. De asemenea, puteti achizitiona mascote sau diverse stickere cu personajele din joc, reducerile aplicandu-se in functie de performantele obtinute.