Huse telefon din piele – avantaje si dezavantaje

0
623

Daca ne gandim la o carcasa de telefon, adesa ne vine in minte o carcasa din plastic dur sau moale. Plasticul este de departe cel mai popular tip de material folosit pentru protectia telefoanelor mobile, dar nu este singurul. Daca sunteti in cautarea unei noi carcase te telefon, poate sunteti interesat sa explorati si alte materiale, cum ar fi pielea. In acest articol ne vom referi la carcasele si husele din piele.

Diferite tipuri de piele

Exista tri tipuri de piele care sunt folosite in mod obisnuit pentru a fabrica carcase de telefon: anilina, semi-anilina si piele pigmentata. Pielea anilina este fabricata folosind coloranti solubili. Produsul finit va avea aceeasi textura cu pielea natura de animal, cu linii vizibile si pori.

Pielea semi-anilima este similara cu anilina, cu o singura exceptie: semi-anilina este acoperita cu un strat de pigmenti insolubiti, in timp ce pielea anilima nu este. Din cauza acestui strat de acoperire, semi-anilina nu arata la fel de natural ca si anilina. Dar este mai rezistenta in timp.

In sfarsit, exista si pielea pigmentata care este acoperita cu o rasina pigmentata dupa ce este vopsita. Pielea pigmentata nu arata la fel ca cea natura insa este cea mai rezistenta dintre cele trei tipuri mentionate. Acum ca stiti care sunt diferitele tipuri de piele, uitati-va mai departe peste aceste argumente pro si contra pentru a determina care tip de carcasa din piele vi se potriveste cel mai bine.

Pro: Alte caracteristici

Majoritatea huselor iphone din piele au caracteristici suplimentare, pe care nu le gasim la carcasele din plastic. Mai exact, o carcasa din piele poate fi folosita si pe baza de portofel (are un loc suplimentar pentru carti de credit, bani, permis de conducere).

Contra: Protectie

Carcasele de telefon sunt adesea considerate accesoriu fashion, insa scopul lor real este de a proteja telefonul. Carcasele din plastic ofera o protectie mai mare si pot preveni deteriorarea in cazul in care va scapati telefonul din mana. Nu putem spune asta despre carcasele din piele. O carcasa din piele ofera putina protectie sau deloc, deci nu trebuie sa va bazati pe ea pentru a preveni zgarieturile, fisurile etc.

Pro: Durabilitate

Pielea nu ofera aceeasi protectie ca plasticul, dar este un material rezistent care va arata foarte bine chiar si peste cativa ani. Acest lucru este valabil mai cu seama pentru pielea de inalta calitate, care tinde sa reziste mai mult decat pielea ieftina. In cele din urma, pielea isi va arata varsta, dar asta nu este neaparat un lucru rau. Sunt persoane care prefera aspectul de piele invechita.

Contra: Carcasele din piele sunt mai scumpe

Pielea costa mai mult decat plasticul si siliconul, deci o carcasa din piele va fi mai scumpa decat carcasele realizate din alte materiale. Daca inceracti sa va limitati la un anumit buget mai mic, atunci probabil ca o husa sau o carcasa din piele nu este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Vreti sa cumparati carcase telefon din piele? Va asteptam pe site-ul husecool.ro cu preturi grozave si accesorii variate.