Ford Fiesta

0
712

Ca dotari standard regasim cateva dintre cele mai utile functii, precum: inchiderea centralizata, airbag frontal sofer, centuri pretensionabile, servodirectie, imobilizator electric antipornire. Pentru mai multa siguranta si confort mai poti opta pentru: aer conditionat, ABS+ EBD, trapa manuala, tapiterie din piele, airbag lateral pentru locurile din spate si fata, radio +CD player, transmisie automata ( si nu le-am epuizat inca).

Privind-o de afara, exteriorul frumos aranjat si de dimensiuni relativ reduse, te pot duce cu gandul la un interior neincapator. Nimic mai fals. Inauntru vei descoperi suficient spatiu pentru a gazdui cinci persoane, cu confortul de cuviinta si lejeritatea de care duci lispa in alte masini. Soferul are posibilitatea sa-si regleze scaunul, comenzile de pe bord ii sunt la indemana si usor de folosit. De asemenea, vizibilitatea asupra carosabilului este foarte buna datorita ampatamentului de dimensiuni relativ mari in comparatie cu marimea ei. Pe manerele usilor, la levierul cutiei de viteze si la gurile de ventilare a fost folosit aluminiu, contribuind astfel la construirea unei imagini solide, dar eleganta.

Ford Fiesta anunta un consum urban situat intre 5.4litri si 9.1 litri la 100 km ,iar extraurban de la 3.8 litri la 5.2 litri la 100 km, in functie de tipul de motorizare ales.