Femeile iubesc pantofii

0
650

Nu exista nici o indoiala – femeile iubesc pantofii. Sunt unele femei care nu pot trece pe langa un magazin fara sa se opreasca sa vada sau sa cumpere o pereche de pantofi.

Ati trecut vreodata pe langa un magazin de incaltaminte dama in perioada de reduceri? Parcarile sunt pline si femeile merg care mai de care cu sacose de pantofi de parca se ofera incaltaminte gratis.

Daca deschideti usa dulapului cu incaltaminte al unei femei puteti ramane surprins, astfel incat se poate spune multe despre o femeie in functie de incaltarile din colectia sa.

In trecut femeile erau invidioase pe hainele, coafura sau chiar pe alte femei care aveau un sot mai frumos! Astazi invidia se concetreaza pe pantofi!

Unele femei refuza sa dea detalii de pretul sau locatia de unde si-au cumparat pantofii pentru a-si diminua sansele ca altcineva sa aiba aceeasi pantofi. Primul lucru care il observa o femeie la alta femeie sunt pantofii. Mai ales daca se intampla sa vada o pereche noua de pantofi.

Pe langa pantofi, femeile pun mare accent pe unicitatea rochiilor. Nu ati vrea sa vedeti 2 femei purtand o rochie de acelasi model si culoare la o nunta! S-ar simti jignitor si cu siguranta nu vor fi in apele lor in acea seara.

Femeile, spre deosebire de barbati, isi cumpara pantofi chiar daca nu au nevoie de ei in perioada urmatoare. Uneori se gandesc ca nu au pantofi rosii, sau ca pantofii de acasa au tocurile prea scurte, sau ca probabil vor putea asorta un anumit model de pantofi cu o rochie care le-a placut.

Unele incaltaminte pentru femei nu au fost concepute pentru confort, ci pentru aspect. Cea mai ciudata parte este ca femeile platesc sute, iar in unele cazuri, mii de lei pentru pantofi care le distrug literalmente picioarele!

Femeile sunt dispuse sa sufere pentru a arata bine. Sa luam ca exemplu femeile care isi pierd ore intregi la saloanele de infrumusetare, sau cele care ar sta non-stop la solar sa-si arda pielea! Se spune ca cea mai recenta moda sau aspectul fizic poate fi mai importanta pentru o femeie decat sanatatea ei generala.

Cu nenumaratele modele si culori disponibile astazi pe piata, femeile au ocupatie fie ca sunt acasa si cauta pe internet, fie ca merg in oras la o noua zi de shopping. Pe internet cautarea este mult mai usoara pentru ca pot fi expuse intr-un loc mii de modele care nu au sanse sa fie vazute intr-un mall intreg.

Desi femeile sunt nerabdatoare sa probeze si sa vada in realitate perechea de pantofi dorita, siteurile de pantofi ofera de cele mai multe ori transport rapid si gratuit. Desi rata de retur poate ajunge la 50% pentru ca desi le-a placut ceva, se razgandesc si vor altceva sau nu le place anumita parte a pantofilor, femeile continua sa faca comenzi online periodic.

Pe Pantoful-galben.ro am vazut cea mai impresionanta colectie de pantofi din care femeile pot alege. Este bine sa trageti un ochi!