Era SMS – Mai ceva ca un email

0
1112
In cautarea unei metode de a trimite mesaje prietenilor direct din calculator am gasit alertsms. Cu ajutorul acestui site am reusit sa le transmit prietenilor mei de fiecare data orice gratuit.
Cu acest serviciu am putut sa dau zilnic 20 de mesaje gratuite in toate retelele de telefonie mobile. Va recomand sa incercati si voi acest serviciu deoarece veti putea sa dati mesqaje micilor din calculator direct pe telefoanele lor.
Eu am incercat si folosesc in continuare acest serviciu care pune la dispozitie oricarui client multe optiuni. Cei care isi fac un cont gratuit pot avea la dispozitie maxim 20 de mesaje gratuite in fiecare zi.
Aceste mesaje pot fi trimise in toate retelele si vor ajunge la destinatar in maxim 60 de secunde. Fiecare mesaj poate contine maxim 160 de caractere, dar este suficient pentru a transmite un mesaj.
Ce imi place la acest serviciu este ca pot sa imi pun zilnic cate o alerta pe care o programez la ce ora vreau. Mai mult de atat eu mi-am creat un cont business iar acum il folosesc pentru a-mi promova afacerea mult mai usor. Cu ajutorul contului business si voi va puteti promova afacerea trimitand informatii despre oferte clientiilor. Aceste campanii publicitare se pot creea usor si vor fi trimise in cel mai scurt timp la peste 5000 de numere.
Cu acest cont aveti posibilitatea de a va creea propiile campanii publicitare direct din site folosind un API Gateway special. In cadrul acestui site puteti sa va setati in fiecare zi sa primiti horoscopul in functie de zodie. Mai mult de atat veti primii bonusuri indiferent de cont pentru fiecare referal adus pe site. Linkul de promovare poate fi distribuit destul de simplu pe site-urile de socializare si nu numai. Acum pe alertsms puteti sa nu mai pierdeti timp scriind la telefon mesaje. Direct de pe calculator este mult mai rapid sa trimiteti mesaje amicilor si va puteti creea propia agenda online.