De ce tii cont cand alegi husa pentru telefon?

0
686

Tot mai diversificata este piata smartphone-urilor, in conditiile in care periodic fiecare producator popular lanseaza noi si noi produse pe piata. Publicul, atras de diversele oferte ale magazinelor de specialitate, face investitii serioase in telefoanele inteligente, acestea incluzand totodata si accesoriile necesare pentru a le proteja. Data fiind varietatea gamelor de huse existente, alegerea unui model potrivit nu este intocmai cea mai usoara misiune – nu cand se urmareste durabilitatea dispozitivului inteligent.

Ce trebuie sa faci ca sa te asiguri ca oferi telefonului tau protectie optima si ca nu este la fel de expus riscurilor de accidentare ca atunci cand nu beneficiaza de nici un fel de protectie? Ca are nevoie de o folie pentru ecran probabil stii si mai mult ca sigur esti constient de faptul ca un model realizat din sticla securizata este cel mai indicat.

In randurile de mai jos imi indrept atentia exclusiv asupra huselor, respectiv a aspectelor pe care trebuie sa le urmaresti cand vrei sa cumperi una. Desigur, ulterior parcurgerii acestora, ramane ca tu sa decizi daca vei proceda astfel sau vei recurge la alte strategii pentru a identifica husa cea mai potrivita pentru smartphone-ul tau. Tin sa precizez ca aceste lucruri sunt valabile indiferent ca folosesti un model de Samsung, Iphone, Huawei sau produs de un alt brand.

Cum alegi husa pentru smarphone?

Inainte de toate, trebuie sa verifici compatibilitatea acesteia cu telefonul pe care il detii. Este unul dintre elementele cele mai insemnate pentru ca dupa model ai acces mai facil la butoane, dar totodata iti este si mai usor sa o folosesti.

Nicidecum sa nu te multumesti cu ideea ca o apreciere vizuala a dimensiunilor este suficienta. De cele mai multe ori chiar un milimetru in minus este ceea ce ar fi trebuit – dar nu este. Ca sa previi inutilitatea husei, iti recomand magazinul online Stifler. Fa o cautare rapida in catalogul sau si arunca o privire asupra modelelor disponibile. Iti poti face astfel o idee asupra ceea ce inseamna compatibilitate, din multitudinea de huse telefoane dedicate fiecarui model de smartphone in parte.

Un sfat din partea acestor experti este de a verifica intotdeauna specificatiile produsului fata de care manifesti interes. Plierea corespunzatoare a husei pe butoane, decupajele din zona difuzorului, respectiv a microfonului si a camerei sunt de asemenea detalii ce nu trebuie sa le pierzi din vizor.

Urmatorul detaliu este cel al designului. Pentru cei care doresc doar sa aiba parte de un nivel de protectie crescut nu conteaza neaparat acest aspect, insa poate face diferenta in confortul resimtit in folosirea telefonului.

In acest sens exista huse transparente cu design minimalist – a caror prezenta abia se face resimtita, huse telefon mate, huse de tip oglinda in diverse nuante, modele 3 in 1, degrade, slim, all inclusive si tot asa. Tu decizi care este cea mai potrivita si dupa preferintele pe care le ai. Poti merge pe ceva simplu, abia resimtit, sau pe un model mai complex, deosebit prin design.

De asemenea, conteaza si materialul din care produsul este confectionat. Este cel care dicteaza durabilitatea si rezistenta, dar totodata si eficienta cu care actioneaza in cazul impacturilor cu suprafete dure, a zgarieturilor sau in caz de alte evenimente nedorite.

Pretul ar trebui sa fie dictat atat de calitatea ce insoteste husa, cat si de estetica sa. Se pune un accent tot mai mare asupra acestui ultim aspect, deci te poti raporta si la asta atunci cand alegi o husa. Iti recomand site-ul stifler.ro pentru diversitate si preturi ok.