De ce sa purtam un cardigan asimetric barbati?

0
581

Cardiganul pentru bărbați este la modă și elegant, iar în 2019 exista multe colecții de îmbrăcăminte modernă pentru bărbați.

Varietatea lor la vânzare este plăcut izbitoare, putand alege diferite modele pentru vară, primavara, toamna sau iarna. Principalul lucru este să alegi un cardigan asimetric barbati, care sa se potriveasca perfect staturii tale.

Cardiganele diferă unul de altul prin aspectul lor – fiind mai subțiri sau mai groase, modele cu buzunare și fără, precum si modele cu gluga sau fara. De asemenea, ele diferă in functie de tipul inchiderii și de tipul gulerului.

Astfel, pot fi cu crestături în formă rotundă și în formă de V, colier cu inchidere pe o parte etc. Cardiganul are diferite tipuri de elemente de fixare – nasturi, snururi, capse sau fermoare.

Aceste produse aparțin unui stil informal sau formal. Adesea, un cardigan asimetric tricotat pentru bărbați, lung, înlocuiește îmbrăcămintea exterioară în dulapul reprezentanților de sex masculin.

Este purtat, de asemenea, în loc de o jacheta usoara de vara. În 2019, modelele cu tăietura liberă, precum și variantele de cardigane, repetând stilurile de jachete, sunt în vogă.

Sfatul designerilor este de a fi folosite în arcuri cu mai multe straturi. În aparență, un asemenea stil de îmbrăcăminte seamănă cu un amestec de sacou și jachetă, fără guler.

Lana, bumbacul, mătasea și alte materiale sunt folosite pentru crearea cardiganelor. Poti alege un cardigan tricotat care este confortabil pentru corp, nu crește volumul si permite trecerea aerului. Daca este ales corect, va accentua în mod adecvat eleganța și masculinitatea unui barbat.

Acesta este un lucru practic și confortabil pe care un bărbat îl va purta chiar și în fiecare zi dacă preferă lucruri elegante, la modă și confortabile.

Cardiganele sunt combinate cu diferite tipuri de îmbrăcăminte, fiind potrivite atât pentru blugi, cât și pentru pantaloni clasici. În magazinul online, ele sunt oferite la prețuri diferite, in diferite dimensiuni, inclusiv mici și mari.

Un cardigan asimetric poate fi montat sau liber, alungit sau obișnuit – până la șolduri sau genunchi. Acesta este un articol clasic modern al dulapului, fiind disponibil în diferite culori.

Poti cumpara un cardigan asimetric albastru, negru, mustar sau bej. De asemenea, există produse solide maronii sau gri pentru barbatii mai voluminosi. Cardiganul asimetric roșu și alb este o alegere excelentă pentru ieșiri la plimbăre cu un grup de prieteni sau la o întâlnire.

Acorda atenție modelelor moderne de cardigane asimetrice pentru bărbați, care sunt semnificativ diferite de cele clasice. Acestea sunt în tendință în 2019. Ele sunt la modă si sunt realizate din diferite tipuri de țesături: bumbac, lână, acril, cașmir, poliamidă, viscoză.

Designerii le decorează cu amprente, butoane decorative, modele, buzunare și alte elemente suplimentare. Printre modelele neobișnuite de cardigane asimetrice, poti gasi:

  • Cardigane asimetrice cu gluga din lână tricotată, caldă, moale, plăcută pe corp, prevăzute cu buzunare. Produsul cu gluga este in tendinta 2019 si poate fi purtat în loc de îmbrăcăminte exterioară. Producătorii produc atât cardigane simple, cât și cardigane colorate, combinand mai multe nuanțe;
  • Cardigane asimetrice cu manșetă și guler șal, unele modele fiind prevăzute cu buzunare. Acest tip de îmbrăcăminte este potrivit pentru stilul de birou. Actual în 2019, este cardiganul asimetric cu guler si nasturi;
  • Cardiganul asimetric tricotat alungit cu glugă și un guler de lână caldă, va înlocui o haina groasa pe vreme friguroasa. Acesta poate avea inchidere cu fermoare sau cu butoane.
  • Cardiganul asimetric negru, imită jacheta dublă. Produsul cu două rânduri de butoane arată deosebit de elegant și atrăgător;
  • Cardiganul asimetric fara elemente de fixare, lungi, cad în mod liber ca o cascadă. Acest model neobișnuit este în armonie cu blugii creativi.