De ce să alegi camioanele la mâna a doua pentru a-ți începe o afacere?

0
340

După cum prea bine știi, domeniul transporturilor este unul foarte vast și extrem de îmbrățișat de publicul de pretutindeni. Achiziționarea unui camion nou este destul de costisitoare, iar aici intră și prețul transportului din țara de proveniență până la destinația aleasă de tine, dar și întocmirea actelor de vânzare – cumpărare.

Acum ai totul mai aproape cu Euroluc Trucks – firmă cu sediul în Suceava, specializată în vânzarea camioanelor de mare tonaj la mâna a doua. De ce Euroluc Trucks reprezintă soluția perfectă pentru tine?

Pentru că echipa dă dovadă de profesionalism ori de câte ori realizează un transport, timpul de livrare este unul optim întocmai cum stabiliți de comun acord la început, iar flota auto disponibilă este una vastă.

Camioanele MAN la mâna a doua – de ce să le alegi?

Pe piața transporturilor, camioanele MAN și-au câștigat toată admirația datorită capacităților inedite de a transporta tot felul de încărcături, dintre cele mai grele.

Cei ce caută un camion de vanzare MAN pot arunca o privire peste flota auto de la Euroluc Trucks. Există 4 modele de camioane de această marcă – testate atent înainte de a fi puse la dispoziția clienților.

Modelele TGX 18.440 disponibile diferă în funcție de anul fabricației, țara de proveniență și kilometrii parcurși până în prezent. De exemplu, modelul produs în 2013 are 530.000 km la bord până în momentul de față, este din Belgia, iar puterea motorului este 440 cp.

Fișa tehnică a modelului MAN TGX 18.440 spune că lungimea totală a capului este de 5,875 m, lățimea de 2,500 m, iar înălțimea atunci când capul motorului este liber, este de 3,993 m.

Despre masă putem spune doar că cea autorizată în sarcină este de 19.000 kg, cea maximă față este de 7.500 kg, iar cea maximă spate de 13.000 kg. Configurația punții de 4×2 și masa totală maximă autorizată de 44.000 kg sunt alte informații de interes regăsite în fișa tehnică a camionului MAN TGX 18.440.

Având în vedere că Euroluc Trucks este un furnizor de încredere poți achiziționa camioane la mâna a doua pentru prețul vizibil mai redus, dar de aceeași calitate ca cele noi. Totodată, echipa îți poate oferi și alte informații din fișa tehnică a fiecărui model în parte.

Nu în ultimul rând, aceeași firmă se poate ocupa și de transportul camionului ales până la destinația ta.

Dacă ai alege altă sursă ai fi nevoit să faci un drum pentru a te întâlni cu vânzătorul pentru a vizualiza în format fizic camionul, pentru a-l inspecta și pentru a vedea dacă se pliază întocmai pe cerințele tale. Cu Euroluc Trucks lucrurile nu stau așa – ai garanția calității și integrității camionului la livrare, iar de actele vânzare – cumpărare se ocupă tot ei.

Informații despre modelul DAF

Modelul DAF disponibil, XF 105, este fabricat în 2012 în Belgia, puterea motorului său este de 410 cp, iar până în momentul de față are 722.000 km parcurși. Accesează https://www.euroluctrucks.ro/ pentru și mai multe detalii. Totodată, echipa este activă și pe rețelele de socializare – Facebook, Instagram.