De ce ai alege sa lucrezi ca model de videochat?

0
463

Chiar daca domeniul este unul care inca starneste controverse, se pare ca in zilele noastre a avea un job de model la un studio recunoscut nu mai reprezinta deloc o situatie iesita din comun. Videochatul nu mai este un subiect tabu, ci dimpotriva chiar reuseste sa atraga tot mai multe tinere.

Care sunt motivele? In randurile urmatoare veti regasi cateva dintre ele.

Sansa de a obtine independenta financiara. Acesta este probabil unul din principalele motive pentru care anunturile de angajari videochat au ajuns sa fie atat de cautate.

Castigurile obtinute din videochat depasesc cu mult media celor obtinute din alte joburi si sunt completate de bonusuri atractive pe care modelele le primesc pentru fidelitate, pentru recomandari sau pentru rezultatele deosebite obtinute.

Cadru de munca perfect legal. Poate ca exista inca unele suspiciuni cu privire la legalitatea domeniului, insa atunci cand vorbim de studiouri care se respecta, precum este si Luxury Studio din Bucuresti, angajarea se face in conformitate cu legea, cu toate beneficiile ce vin la pachet cu asta.

Fara nimic de ascuns, intr-o maniera transparenta, angajarea se face legal iar modelele nu trebuie sa gaseasca vreun motiv de ingrijorare in asta.

Sprijin si ajutor chiar si pentru modelele incepatoare. Un job destul de atipic, cel de model in videochat nu presupune cerinte la angajare precum experienta profesionala anterioara in domeniu.

Acest lucru nu trebuie sa fie insa un impediment pentru cele care incearca pentru prima data un asemenea job – trebuie cunoscut faptul ca este oferit training si sprijin in mod constant fiecarui model angajat.

Flexibilitatea programului. Pentru ca modelele sa poata sa pastreze un echilibru intre sfera profesionala si viata particulara, programul la studio este unul flexibil. La Luxury Studio spre exemplu modelele isi pot alege sa lucreze in oricare dintre cele trei ture disponibile, in asa fel incat sa se poata ocupa in acelasi timp si de alte aspecte legate de viata personala.

Plata la zi. Pentru a dovedi ca este un studio care se respecta si care isi respecta la randul sau angajatele, Luxury Studio ofera posibilitatea platii la zi, daca aceasta este solicitarea modelului in cauza. La finalul fiecarei ture acesta poate sa isi retraga suma castigata, ceea ce este o dovada de maxima transparenta din partea studioului.

Conditii de lucru de top. Cele care nu au intrat niciodata intr-un studio de videochat nici nu ar putea banui cu ce sunt intampinate din punct de vedere al conditiilor de munca.

Vorbim despre camere amenajate cu mult bun gust si eleganta, de aparatura performanta care garanteaza buna desfasurare a conversatiilor online, dar si de suport tehnic in cazul in care apar situatii pe care modelele nu le pot solutiona pe cont propriu.

Cu atatea avantaje, nu e de mirare ca jobul de model de videochat atrage tot mai multe tinere. Sansa de a obtine rapid independenta financiara atat de mult dorita este o tentatie pentru tot mai multe, facand ca prejudecatile si preconceptiile sa fie lasate deoparte.