De ce ai alege garsoniere regim hotelier in Bucuresti?

0
923

O vizita in Bucuresti iti poate da reale batai de cap, mai ales daca nu esti familiarizat cu viata din Capitala si cu preturile de acolo. Astfel, in cazul in care doresti sa innoptezi in Bucuresti fara sa iti fi facut in prealabil o rezervare este o adevarata provocare pentru cineva sosit cu trenul sau cu masina din provincie.

Din fericire insa, desi lucrurile par oarecum dificile la prima vedere, ele s-au simplificat mult, odata cu aparitia site-urilor de inchirieri de apartamente si garsoniere in regim hotelier.

Astfel, stai si te gandesti de ce sa mai alegi sa platesti sume exorbitante la un hotel din Capitala cand, la fel de bine, ai putea sa locuiesti intr-o camera normala, in care sa iti tragi sufletul dupa o zi de alergatura prin Capitala? In plus, cu banii economisiti ai putea foarte bine sa iti cumperi niste suveniruri sau, de ce nu, sa iesi cu prietenii la o bere in oras.

Avantajele unei garsoniere regim hotelier

Primul avantaj al unei garsoniere regim hotelier Bucuresti consta tocmai in regimul de inchiriere al acesteia. Astfel, garsonierele sau apartamentele puse la dispozitie pe site-urile de profil iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie in 30 sau 40 de metri patrati, cat masoara o garsoniera.

Imobilele oferite in regim de inchiriere sunt dotate cu frigider, aragaz, hota si plita, cu retele de utilitati de obicei renovate, astfel incat tu sa benefciezi de tot confortul necesar pe perioada sederii. Dincolo de aceasta, beneficiezi de intimitate, intrucat blocurile din Capitala, chiar si cele mai vechi, sunt destul de bine antifonate, astfel incat daca dai muzica mai are nu se aude pe intreg palierul de colocatari.

Dincolo de aceasta, chiar daca ele sunt in definitiv niste imobile inchiriate, proprietarul nu te va deranja prea mult. De multe ori, nici nu il vezi la fata, cata vreme ai facut plata prin card sau virament bancar, iar cheia o gasesti fie in cutia postala, fie la un vecin ori la un operator local. Din acest punct de vedere, poti spune ca la garsoniere regim hotelier in Bucuresti simti ca traiesti liber, fara a da socoteala nimanui pentru modul in care face acest lucru.

Conditii de inchiriere

In ceea ce priveste conditiile de inchiriere ale unei garsoniere in regim hotelier, acestea difera de la un proprietar la altul. In principiu, plata se face in avans, prin instrumentele avute la indemana – cash, la proprietar sau prin virament bancar, iar conditiile de predare a camerei trebuie sa fie aproape identice cu cele de la primire.