Cum va ajuta Ahrefs sa obtineti un audit al site-ului?

0
506

Ahrefs poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. atunci cand doriti sa efectuati un audit al site-ului, dat fiind faptul ca va poate pune la dispozitie un tool special.

Discutam despre Site Audit, care va poate fi de folos oricand doriti sa optati pentru auditul site-ului, insa accesand site-ul oficial al Ahrefs veti descoperi ca acest tool are un pret foarte mare.

SeoAccounts este cel mai bun grup seo tools si va ofera posibilitatea de a beneficia de Ahrefs group buy, iar astfel veti putea utiliza instrumentul, alaturi de alte tooluri foarte performante la un pret mult mai mic. Pentru doar 59.99$ lunar veti avea acces oricand doriti la acest tool, plus la inca 90 de site-uri diferite.

Site Audit este un tool care acceseaza toate paginile pe care le gaseste pe site-ul dvs. – ofera apoi un scor global de sanatate SEO, vizualizeaza datele cheie in diagrame, emblemeaza toate posibilele probleme de SEO si ofera recomandari privind modul de remediere a acestora.

Aveti un site imens? Nu este o problema. Accesati-l cu crawlere rapid verificand domeniul dvs. si ajustand setarile de viteza. Sau sa ignorati in intregime sectiunile care nu au legatura, prin setarea parametrilor pentru a exclude si / sau include anumite sectiuni de site.

Verificati site-ul dvs. pentru 100 de probleme SEO definite in prealabil

Site audit grupeaza automat tipurile de tipariri si trage rapoarte printabile – toate pe deplin vizualizate cu diagrame colorate.

Verificati problemele legate de:

 • Performanta: pagini lente, prea mari CSS sau HTML;
 • Etichete HTML: lungimea lipsa, duplicatul sau lungimea etichetelor de titlu, meta descrierile si etichetele H1;
 • Etichete sociale: etichetele Open Graph si cardurile Twitter incomplete sau lipsa
 • Calitatea continutului: numar redus de cuvinte, pagini duplicate neconsolidate;
 • Localizare: toate problemele cu Hreflang;
 • Linkuri de intrare: detectarea paginilor orfane, probleme cu link-urile nofollow;
 • Link-uri de iesire: detectarea de linkuri catre redirectionari, pagini rupte;
 • Resurse probleme cu imagini, JavaScript, CSS;
 • Pagini externe;
 • Si altele.

Explorati datele dvs. in modul dorit

Daca sunteti un specialist in domeniul SEO, care doreste sa treaca si de problemele predefinite, puternicul tool Data Explorer va ofera controlul deplin asupra a peste o suta de puncte de date diferite pe fiecare dintre paginile dvs.

Faceti tot ce doriti din datele de la crawlerul Ahrefs, incepand cu crearea de filtre personalizate bazate pe numerosi parametri sau adaugand probleme personalizate.

Apoi spuneti-i lui Site Audit ceea ce doriti sa vedeti. Din afisarea datelor privind o anumita proprietate pentru un segment de pagini care sa fie afisate in intregime pe fiecare pagina cu crawlere, Data Explorer face totul.

Nota: masuratorile privind backlink-ul si traficul ecologic Ahrefs sunt integrate si pot fi activate pentru afisare. Nu mai exista date de referinta incrucisate; veti avea toate valorile SEO care va intereseaza intr-un singur loc.

Cu Data Explorer, sunteti la un simplu clic de a vedea fiecare detaliu al fiecarui URL specific. Acestea includ legaturi de intrare si iesire, hreflang, paginare, duplicate si resurse.

Urmariti usor progresul

Auditul site-ului realizat cu instrumentul de la Ahrefs este in intregime bazat pe cloud. Asta inseamna ca:

 • Nu este nevoie de instalare;
 • Mobilitatea datelor – conectati-va oricand pentru acces, oriunde v-ati afla;
 • Nu sunt costuri de procesare la sfarsit;
 • Salvarea automata a fiecarui acces de acces;
 • Actualizari automate de software.

Programati crawlerele zilnice, saptamanale sau lunare pentru proiectele dvs. Site Audit va si va salva fiecare accesare cu crawlere. Consultati actualizarile in progresul dvs. intre crawlere cu o simpla comutare, apoi exportati datele cu un clic.

Executati JavaScript in timp ce accesati cu crawlere

Toolul pentru auditul site-ului de la Ahrefs poate analiza continutul generat de JavaScript pe orice pagina de site web. Executarea JavaScript permite Site Audit sa analizeze pagini si linkuri care depind de JavaScript, ducand la cel mai precis audit. Acest lucru este valabil in special pentru site-urile care folosesc cadre JavaScript.

Accesati cu crawlere un site web mobil

Ramaneti in fruntea dezvoltarii mobile de indexare Google. In Site Audit, puteti alege sa accesati cu crawlere versiunea mobila a site-ului dvs. Web, selectand unul dintre agentii de telefon mobil preconfigurati.