Cum sa folosesti Slideshare pentru a obtine trafic pe site?

0
626

Atunci cand ne propunem sa obtinem mai mult trafic pe site-ul nostru, incepem de obicei prin a gasi modalitatile gratuite de a face acest lucru. Pentru optimizare seo Braila, intra pe Smartseopack.com.

Totusi, de cele mai multe ori, nu folosim cele mai bune alternative free, deoarece pur si simplu nu stim care sunt acelea. Un exemplu al unei astfel de alternative pe care multi marketeri nu o folosesc la capacitatea ei maxima, este SlideShare. Aceasta este o mare greseala, prin SlideShare se poate aduce trafic semnificativ la tine pe site, gratuit.

Ce este SlideShare si cum il poti folosi.

SlideShare este un website de social media (unul dintre multele), dar unul dintre cele mai bune, dupa cum vei putea observa mai departe. Spre deosebire de Facebook si Twitter, pe SlideShare nu postezi numai mesaje cu imagini sau doar imagini, ci poti posta si prezentari.

Prezentarile sunt de obicei folosite in mediul business de cateva zeci de ani si pot exprima foarte bine vizual, ceea ce vrei sa transmiti.

Pe SlideShare iti poti incarca (urca) prezentarile si daca acestea devin populare, nu numai ca vei obtine trafic in plus la tine pe site, dar iti vei imbunatati totodata si ranking-urile in Google sau imaginea brandului, la general. Daca este folosit asa cum trebuie, SlideShare este o retea de social media care iti va aduce numai beneficii pe termen lung.

Cum sa obtii cat mai mult cu SlideShare, pentru website-ul tau.

Regulile care trebuie urmate pentru a deveni popular pe SlideShare nu sunt atat de dificil de inteles, desi presupun ceva efort din partea ta. Iata ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faci, daca vrei sa obtii trafic cu ajutorul acestei retele de socializare.

  1. Incarca numai prezentari profesionale, de calitate.

Cea mai importanta regula pentru succesul pe SlideShare, este ca prezentarile tale trebuie sa aiba o calitate cat mai mare, nu exista exceptii aici. Asta se aplica nu numai continutului prezentarii, dar si design-ului acesteia.

Daca nu te pricepi sa faci un design profesional, angajeaza pe cineva s-o faca in locul tau, nu vei regreta. Decat sa postezi prezentari de slaba calitate, mai bine nu o face deloc.

Asteapta pana vei avea pregatite niste prezentari profesionale si abia dupa aceea posteaza-le. In ceea ce priveste continutul in sine, de obicei cele mai populare prezentari sunt foarte folositoare pentru utilizator (pentru un anume tip de business de exemplu), fie sunt unele senzationale.

  1. Alege un titlu memorabil si o descriere interesanta.

Calitatea generala a prezentarii tale este foarte importanta desigur, dar daca titlul sau descrierea nu atrag prin nimic utilizatorii, acestia ar putea sa nu-ti citeasca continutul.

De aceea, este de preferat sa alegi un titlu bun si o descriere pe masura, care sa faca utilizatorii sa dea click. Titlul si descrierea nu trebuie sa fie lungi, dar trebuie sa atraga. Pentru a obtine un efect maxim si din punct de vedere SEO, atat titlurile cat si descrierile trebuie sa aiba incluse cuvintele cheie pe care tu le folosesti.