Cum pot lumanarile decorative accentua orice camera

0
389

O scurta nota a istoriei lumanarilor

Chiar daca pur si simplu nu se cunoaste originea lumanarilor, originea pare sa mearga inapoi cu 5.000 de ani catre egiptenii Antici. Mai mult, vechii egipteni au creat lumanari ca sursa de lumina si iluminare pentru sarbatori si ritualurile lor.

Lumanarile acelea nu aveau inca fitiluri pe atunci. Mai tarziu, cu aproximativ 3.000 ani i.Hr., egiptenii au creat primele lumanari cu fitiluri si Romanii Antici au dezvoltat in continuare confectionarea lumanarilor cu fitiluri.

Cum pot fi folosite lumanarile pentru a adauga accente suplimentare intr-o camera?

In zilele noastre, scopul principal al lumanarilor nu mai este doar de a functiona ca sursa de lumina, dar lumanarile in sine sunt la fel de populare ca intotdeauna.

Exista o selectie larga de toate tipurile de lumanari decorative pentru a ajuta diferite scopuri si pentru a se potrivi diferitelor stiluri si tipuri de suporturi de lumanari. Lumanarile cu suport sau conice, lumanarile Fun sau Poem sunt cele mai cunoscute.

Cu tehnologiile din zilele noastre este posibil ca lumarile sa fie foarte bine formate indiferent de model, chiar si forme incredibil de distinctive si capricioase. In afara de asta, nu exista nici-o limitare a culorilor pentru lumanari.

De la lumanarile clasice de culoare alba pana la culorile festive, inclusiv aurii, pana la lumanarile multicolore – pot fi servite aproape toate dorintele si nevoile cumparatorului.

Daca doriti sa adaugati o nota suplimentara de rafinament confortului locuintei dvs., puteti folosi o paleta completa de culori si parfumuri proaspete cu miros dulce de lumanari parfumate.

Lumanarile parfumate pentru aromaterapie au devenit, de asemenea, cunoscute ca o piesa uimitoare pentru decorarea interiorului si sunt in general o alegere excelenta pentru aproape orice camera din casa.

Aceste tipuri de lumanari sunt excelente pentru reducerea stresului si sustin foarte bine relaxarea fizica si psihica.

Pe de alta parte, lumanarile parfumate pot ajuta, de exemplu, in scaparea de mirosul de gatit sau pentru a acoperi mirosul nedorit de fum de tigara si vor adauga in schimb un miros incantator in camera.

Pot fi gasite nenumarate mirosuri si arome diferite, nu doar pentru utilizare sezoniera sau la sarbatori speciale, precum Craciun sau Paste, dar si pentru utilizarea zilnica.

O lumanare aprinsa poate fi intotdeauna vazuta ca un mod excelent de a evidentia o masa sau aproape orice alt loc din camera intr-un fel festiv. Ganditi-va la o cina cu o lumanare pe masa – lumanarea va crea o atmosfera romantica.

Si cine nu ar lua in considerare aplicarea lumanarilor pe tort la zilele de nastere? Un tort de zi de nastere nu este perfect fara utilizarea lumanarilor decorative pentru tort.

V-ati gandit vreodata sa folositi o lumanare ca piesa centrala? Este dovedit, combinatia potrivita de lumanari sau o lumanare prezentata pe o farfurie decorativa va adauga cu siguranta eleganta mesei dvs. de cafea sau altor zone din casa.

Folosind un suport pentru lumanari de perete puteti accentua chiar si un loc altfel gol pe un perete intr-un mod foarte decorativ cu lumanari.

Asa ca data viitoare cand iesiti la cumparaturi sau navigati prin cateva magazine online, alegeti si cateva lumanari decorative si poate cateva suporturi de lumanari si vedeti ce diferenta va face in aproape fiecare camera.