Cum o cuceresti cu un cadou bine ales

0
670

Cadourile sunt o ocazie buna sa iti pui la exersare intuitia si cunostintele sau manierele. Implica cate putin din fiecare si te provoaca sa gasesti combinatia potrivita spre a alege un cadou de o categorie ce se potriveste intereselor si stilului destinatarului tau. Pare destul de greu in acele momente sa definesti persoana in cauza, astfel ca magazinele de specialitate au devenit surse de inspiratie.

Altfel spus, multi prefera nu sa caute un anume cadou ci sa exploreze fiecare raft cu obiecte de acest gen si sa se opreasca la ceea ce pare sa aiba legatura cu persoana vizata. Daca esti in cautare de cadouri femei descopera la Gift Express cateva dintre cadourile recomandate, inedite si aparte fata de clasicile abordari – totusi iti vei dori sa iesi in evidenta cu ce alegi, nu-i asa?

Accesorii pentru poseta

Se stie ca posetele ascund tot felul de lucruri. Intocmai pentru ca este vorba de o serie de lucruri personale, femeile sunt destul de secretoase cu privire la continut, atente si posesive cu aceste obiecte. O vei incanta cu siguranta cand demonstrezi aceeasi atentie fata de interesele sale. Iata ce poti alege din categoria de accesorii pentru posete:

 • Cutie metalica pentru pastile – le va mentine intr-un mediu aparte si ferite de contact cu obiecte ce pot cauza aparitia de bacterii.
 • Oglinda – pentru femei cochete.
 • Set de manichiura – indeosebi pentru cele pasionate de asta pentru ca desigur, o mare parte dintre femei prefera manichiura realizata la salon.
 • Tabachera – pentru fumatoare evident, pentru a pastra tigarile intr-un suport elegant.

Seturile cadou

La www.giftexpress.ro vei gasi si o sumedenie de seturi. Acestea sunt practice si complexe si se dedica in mod special femeilor ce se definesc pe aceeasi lungime de unda. Totodata, pot fi alese drept cadou facut unei femei careia nu doresti sa ii lasi loc de interpretare. Sunt, sa spunem, de stil neutru. Iata ce poti alege din aceasta categorie:

 • Set welness – pentru relaxare, sunt ideale si apreciate de catre orice femeie.
 • Set Buna Dimineata – include produse si obiecte ce definesc evident un ritual al diminetii cu servirea bauturii preferate. Il vei alege pentru o femeie matinala, minutioasa, ce nu pleaca de acasa pana cand nu serveste cafeaua facuta de ea.
 • Set Veselie – se bazeaza in mod special pe ciocolata, cu care de altfel nu ai cum sa dai gres.

Cadouri pentru biroul ei

O alta idee este sa te gandesti la stilul sau si la modul sau de lucru si sa achizitionezi acele obiecte de decor si nu numai ce ii vor deservi in spatiul de munca. In categoria de cadouri pentru birou vei gasi optiuni la fel de variate. Poate fi vorba de:

 • Mouse in forme diverse.
 • Ceas de birou cu o nota eleganta.
 • Statie meteo.
 • Instrumente de scris.

Cert este faptul ca astfel de cadouri sunt menite sa te inspire. Sunt calitative si bine gandite, astfel ca la randul tau ai sansa de a demonstra asta prin ceea ce oferi. Cum femeile sunt adesea pretentioase, trebuie sa fii la inaltime prin ceea ce alegi sa oferi drept cadou.