Cum iti garantezi alegerea unui fotograf de nunta asa cum visai

0
556

In ultimii ani organizarea unei nunti a devenit necesar a se corela cu industria pe aceasta nisa. Mai toate serviciile de profil din aceasta sfera sunt necesare pentru un eveniment de acest gen si trebuie sa fie solicitate din timp. Ca in mai toate segmentele de activitate, organizarea din timp aduce beneficii, uneori acestea putand consta si intr-o reducere de pret.

Cand vine vorba de alegerea unui fotograf de nunta lucrurile sunt la fel de complexe. Unii iti vor spune ca cel mai bine este sa te axezi pe alegerea acestuia, inca de la primele faze de organizare ale nuntii. Pentru a intelege de ce se specifica acest lucru afla cateva detalii ce fac diferenta si te ajuta sa alegi omul potrivit pentru fotografiile de nunta pe care ti le doresti.

Nu amana

Chiar daca cu un an inainte de eveniment vei considera ca inca ai timp, de fapt nu tine numai de asta. De regula fotografii cunosc un program incarcat in sezonul nuntilor, din aprilie si pana in septembrie. Perioadele lor mai putin aglomerate se refera la perioada de iarna. Iata deci si timpul tau oportun sa contactezi pe cel care doresti sa iti fie fotograf la nunta.

Cei mai buni din bransa sunt contactati chiar si cu doi ani inainte. Mai toti au preferinta verii pentru eveniment, asadar incearca sa isi asigure posibilitatea ca pentru o data preferata sa aiba parte de profesionistul dorit.

Munca de cercetare

Ca orice alt prestator de servicii si un fotograf va trece pe sub lupa de observatie a celui interesat de serviciile acestuia. Pana cand sa ajungi sa stabilesti o intalnire cu acesta, este de preferat sa te interesezi despre stilul lui si despre ceea ce a facut pana la acel moment. Munca lui il va recomanda, deci cauta albumele.

Este mai simplu acum sa cauti online, pe pagina acestuia sau pe platformele de socializare. Spre exemplu tibiolteanu.ro te intampina cu fotografii expresive inca de la prima accesare a paginii sale. Asadar, ai deja o opinie formata, dupa primul impact de acest gen.

Intalnirea

Nu degeaba se spune ca intre unii oameni exista o chimie. In momentul in care te intalnesti cu fotograful dorit, iti vei da seama automat daca este pe gustul tau. Acesta trebuie sa rezoneze cu ceea ce tu iti doresti, sa fie cel care imbina profesionalismul, cunoasterea lui cu dorintele mirilor. De fapt, totul porneste de la ei si este despre ei.

Modul in care din punct de vedere al confortului psihic te simti in compania lui, cum comunici cu acesta este de asemenea important. Sa nu uitam ca un fotograf va fi mereu cu obiectivul indreptat spre tine, in ziua nuntii. Insa acesta nu trebuie sa iti creeze impresia ca te urmareseste sau te agaseaza. Asadar, iti creeza un confort, iti este prieten, te indruma, te urmareste in reactii din conul sau de umbra.

Alegerea unui fotograf nu este o misiune usoara insa pe masura minutiozitatii cu care abordezi acest plan vei avea si multumirea ulterioara de a avea parte de serviciile unui profesionist la nunta.