Centrul vechi al Constantei arata fabulos!

0
852
Dupa cum au promis, autoritatile din Constanta aproape au terminat de restaurat / modernizat centrul vechial orasului Constanta. Rezultatul este unul uimitor. Atat locuitorii orasului cat si turistii care au ajuns deja pe litoral s-au bucurat cand au vazut uimitoarele rezultate.
Se pare ca autoritatile s-au tinut de cuvant de aceasta data si acum, centrul vechi al orasului Constanta arata cu adevarat fabulos. La fel si promenada cazinoului care a fost de asemenea restaurata. Acum, ca s-a incalzit, ti-e mai mare dragul sa te plimbi pe faleza cazinoului sau prin centrul vechi.
Cei mai fericiti sunt proprietarii unitatilor de cazare Constanta din apropierea centrului vechi caci, spun ei, acum oaspetii au de ce sa aleaga sa se cazeze in aceasta zona. “ Nu credeam ca autoritatile se vor tine de cuvant, eram sceptici.
Am crezut ca lucrarile vor dura o vesnicie si la inceputul acestora am fost chiar indignati deoarece ne-a afectat si pe noi pentru ca nu se putea circula in zona datorita acestui proiect. Ne bucuram insa ca aproape s-a terminat si ca acum avem cu ce ne mandrii si in orasul Constanta nu doar cu statiunea Mamaia” a declarat managerul unui hotel din zona Cazino.
Unii dintre locuitorii orasului nu sunt foarte multumiti de faptul ca odata cu restaurarea zonei nu se mai poate circula cu masina. Cativa dintre ei chiar isi forteaza norocul incercand sa gaseasca fel de fel de modalitati pentru a incalca legea.
Cine sa-i mai inteleaga?! Pana acum se plangeau ca centrul vechi arata ca dupa razboi, ca este urat si ca nimeni nu se mai ocupa de el iar acum cand totul arata impecabil nu pot nici macar sa respecte cateva reguli. Cu siguranta se vor stabilii niste amenzi usturoatoare pentru cei care nu vor sa se supuna legii.
Daca vrei sa vizitezi orasul Constanta orice perioada din an este buna. Nu trebuie sa ajungeti pe litoral neaparat vara. In momentul de fata este o senzatie nemaipomenita sa te plimbi pe faleza Cazinoului si sa admiri marea, uneori agitata alteori extrem de linistita!