Cele mai importante accesorii pentru telefoane

0
165

Telefoanele din ziua de astazi sunt din ce in ce mai scumpe, din ce in ce mai mari, mai performante si trebuie sa avem din ce in ce mai mare grija de ele. Ele necesita o atentie sporita pentru a nu se strica in vreun anume fel, pentru a nu cadea. In astfel de situatii ele trebuie duse la un service gsm pentru o reparatie, care va costa destul de mult. De aceea, exista cateva accesorii pentru protectie telefoanelor, iar altele pentru incarcarea lor. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt acestea. 

Primul cel mai important accesoriu este referitor la incarcarea lui si vine la pachet cu telefonul in cutie. Fara un incarcator, telefonul nu ar putea sa functioneze decat o zi sau doua in functie de cat dureaza bateria. Telefoanele mai performante, pe langa incarcatorul simplu, se mai pot incarca si cu un incarcator rapid, doar ca acesta trebuie cumparat separat, nu se gaseste in cutia cu incarcatorul simplu. 

Al doilea cel mai important accesoriu este folia de protectie. Daca ai un telefon, de exemplu Samsung Galaxy A5 2015 si ai avut ghinionul si l-ai scapat, iar telefonul nu avea o folie de protectie, va trebui sa inlocuiesti geamul la Samsung Galaxy A5 2015 care te va costa destul de mult si iti va parea rau ca nu ai avut o folie pe el, pentru ca ai fi evitat aceasta cheltuiala semnificativa. 

Alt accesoriu, tot referitor la protectie este husa. Aceasta poate fi privita ca fiind chiar un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca are si rolul de a infrumuseta telefonul. Husa se gaseste in varii modele, cu imprimeuri, cu peisaje, colorate, cu animale, cu flori si altele. Ea poate fi de spate de silicon, dar poate fi si de tip carte care iti va proteja atat spatele, cat si fata telefonului.

Bateria externa este un alt accesoriu legat de incarcarea telefonului si este foarte utila atunci cand nu esti acasa si esti pe cale de a ramane fara baterie. Daca nu ai o priza langa tine si urmeaza sa ramai fara baterie, dar tu ai in continuarea mare nevoie de telefon, daca ai la tine o bateria externa, aceasta te va salva. Acum, aproape fiecare persoana la in geanta sau in buzunar o baterie externa. 

Castile de multe ori vin la pachet cu telefonul cumparat, dar daca vrei alte perechi de casti mai performante, mai bune, iti poti cumparate din magazinele de telefoane.Sunt foarte utile pentru persoanele care obisnuiesc sa asculte muzica in drum spre serviciu sau in drum spre casa. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste vreun accesoriu din cele mentionate si prezentate anterior, ar fi recomandat sa iti cumperi ceea ce iti lipseste pentru a evita eventualele probleme.