Ce trebuie sa stii daca vrei sa te angajezi la un studiou de videochat in Bucuresti

0
496

Munca la un studiou de videochat este prost vazuta inca in societatea romaneasca, mai ales ca multa lume este slab informata cu privire la aceasta. De multe ori, a lucra la un strudiou de videochat este echivalent cu prostitutia, in conditiile in care aceasta activitate nu presupune niciun fel de contact fizic sau sexual.

Dincolo de aceste aspecte insa, s-au creat si numeroase legende cu privire la banii care se invart in aceasta industrie, care nu sunt deloc putini.

Astfel, marile studiouri de videochat au cifre de afaceri cu sase zerouri, iar aceasta in euro, nu in lei. Cum este posibil acest lucru? Poti si tu lucra la un astfel de studiou? Iata doar cateva intrebari majore la care vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Bonusuri proportionale cu munca depusa

S-a vorbit frecvent despre salariile de mii de euro pe care operatoarele de la studiouri videochat le-ar incasa lunar de pe urma muncii depuse. Acest lucru este in mare parte adevarat, insa aici trebuie spus ca salariul nu este fix.

Acesta este cat se poate de flexibil, fiind proportional cu munca depusa. Astfel, in functie de orele si de banii incasati, operatoarele primesc un procent din acesta, care in majoritatea cazurilor reprezinta un procent de 40 sau 50 la suta.

Program flexibil

Nu in ultimul rand, atunci cand lucrezi la un studiou de videochat precum beyou studio nu este obligatoriu sa faci acest lucru cu norma intreaga. Munca la un studiou de videochat in Bucuresti sau in orice alt oras din tara presupune si anumite eforturi, dar nu supraomenesti.

Aceasta activitate o poti desfasura dupa programul de la jobul platit cu carte de munca. In acest fel, cateva ore in plus de munca iti pot rotunji substantial veniturile. E drept, partenerii de discutie pe videochat pot fi din diferite colturi ale lumii, astfel incat va trebui sa tii cont si la diferentele de fus orar.

Chiar si asa insa, programul putem spune ca este unul destul de flexibil. Mai mult, sunt studiouri de videochat care permit operatoarelor sa lucreze si de acasa. Aceasta presupune insa dotarea propriei locuinte cu aparatura performanta, capabila sa redea imagini si livestream in conditiile cele mai bune, din punct de vedere al imaginii si sunetului.

Toate taxele, platite la zi

In fine, daca ti-ai facut griji cu privire la legalitatea acestor venituri, afla ca aceasta activitate este cat se poate de legala. In plus, sumele obtinute prin https://www.beyou-studio.ro sunt impozitate conform legislatiei statului roman, astfel incat nu exista niciun risc din partea ta in ceea ce priveste onorarea obligatiilor fata de organele fiscale.