Care sunt criteriile dupa care alegi firma de curatenie?

0
652

Traim intr-o lume in care nu mai avem timp de nimic, desi poate de cele mai multe ori nu facem nimic concret – sau cel putin nu productiv. Toti doresc conditii de trai maxime, insa prea putini sunt cei care chiar reusesc sa realizeze curatenia care se impune pentru a atinge un nivel de confort optim.

Vestea buna pentru acestia si pentru tine, daca faci parte din aceasta categorie – ceea ce e foarte probabil odata ce te afli pe aceasta pagina, este ca ai la dispozitie nenumarate servicii de curatenie, oferite de diverse firme mai mult sau mai putin experte. Desigur ca interesul este de a gasi firma ideala, care poate realiza totul la un nivel profesional. In conditiile in care cererea este una destul de ridicata, multe astfel de societati tind sa realizeze totul cu repeziciune, fara a mai arunca un ochi in urma.

Asadar, se intelege ca problema nu consta in imposibilitatea de a gasi o firma de curatenie, ci in cea de a gasi firma ideala din multele care isi promoveaza serviciile. Iata mai jos cateva sfaturi care ti-ar putea fi de folos in realizarea unei alegeri inspirate. Sunt aspecte valabile, indiferent de situatie sau de spatiul in care se impune o curatenie riguroasa.

Portofoliul si experienta profesionala

Un foarte bun inceput il reprezinta rasfoirea portofoliului sau metaforic vorbind a paginilor online de pe site-ul de prezentare. Desigur, poate ca esti mai interesant sa te orientezi dupa modul in care se prezinta sediul fizic al firmei respective. Este un mod de a trage rapid o concluzie cu privire la standardele acesteia.

Te intereseaza o colaborare bazata pe respect, seriozitate, dar mai ales pe profesionalism. Daca intri pe usa societatii, respectiv trimiti un mail si nu primesti un raspuns decat cu mare intarziere, lucrurile sunt destul de clare. Reorienteaza-te spre alta firma.

Un indiciu cu privire la ce tratament vei primi il reprezinta numarul clientilor de care a avut parte aceasta. Cel putin in mediul online ai la dispozitie recenziile acestora, dar si modul in care sunt prezentate serviciile iti spun multe despre o firma de curatenie.

Preturile pe care le practica firma de curatenie

Fii foarte atent la preturi. Nu te lasa insa nici pacalit de cele prea mici. Sunt multe companii care recurg la aceasta practica pentru a atrage clienti. Din pacate insa, serviciile de curatenie pe care le ofera lasa mult de dorit. Nu vrei servicii indoielnice, deci alege atent.

Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa ignori ofertele, nici pe departe. Ca sa nu te fac si mai confuz, te sfatuiesc doar sa te asiguri ca firma pe care o alegi este una de incredere si pretul este un detaliu.

In cazul in care esti dintre acele persoane care au nevoie destul de frecvent de un astfel de ajutor, ai posibilitatea de a opta pentru un abonament. Este varianta cea mai la indemana si mai simpla, pentru ca te scuteste de efortul de a contacta mereu reprezentantii firmei.

Poti sa ai in vedere o astfel de curatenie nu numai in spatiul propriu, dar mai ales in cadrul companiei pe care o administrezi.

Ca mentiune insa, recomand alegerea celor care nu taxeaza la ora, ci in functie de alte criterii, ca metru patrat de exemplu. Este mult mai rentabil, mai ales ca nu poti avea niciodata incredere cu adevarat in nimeni. Asa verifici la sigur daca s-a efectuat curatenia corespunzatoare, pentru care platesti un pret.

Nu in cele din urma, alege firma de curatenie care are si un program de lucru flexibil, ca sa fie bine si din acest punct de vedere. O recomandare pentru tine este realclean.ro. Acceseaza site-ul ca sa afli ce servicii ofera si ce avantaje iti aduce o astfel de colaborare.