Care sunt cele mai des utilizate produse de machiaj?

0
429

Atunci cand vine vorba despre produse de machiaj, fiecare femeie are necesitatile si preferintele sale, motiv pentru care unele se orienteaza mai intai de toate spre corectoare fata si ten, in timp ce alte femei isi aleg rujurile, fardurile sau fondurile de ten.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom face o scurta prezentare a celor mai des utilizate produse de machiaj de catre femei, asa ca va invitam sa parcurgeti alaturi de noi acest articol, pana la sfarsit.

Concealere

Concealerele sunt produse care sunt destinate sa ascunda sau sa acopere imperfectiunile pielii de pe fata. Ele lucreaza de obicei prin aplicarea de culoare pe piele sau prin alte efecte, cum ar fi reflexia luminii sau stralucirea pielii.

Acestea pot fi aplicate cu ajutorul unei pensule, a unei panze sau a unui spray si sunt de obicei utilizate impreuna cu fundatiile, care mai sunt cunoscute ca fonduri de ten.

Concealerele contin ingrediente care aplica culoarea acolo unde este nevoie intr-o maniera precisa si controlata. Protectia oferita de catre acestea este stabilita prin selectarea ingredientelor care sunt sigure si potrivite pentru acest scop.

In plus, agentii Concealer sunt evaluati pentru potentialul lor de a provoca iritarea pielii sau de a provoca reactii alergice. Siguranta produselor este asigurata de asemenea, prin respectarea stricta a principiilor de asigurare a calitatii si de buna practica de fabricatie.

Aceasta include testarea compatibilitatii produsului cu ambalajul, precum si stabilitatea la depozitare.

In cele din urma, siguranta produselor este monitorizata pe piata pentru a urmari orice comentarii sau plangeri ale consumatorilor. Companiile includ un numar de telefon pe produsele lor in cazul in care comentariile sau reclamatiile pot fi raportate.

Pudre de fata

Pudrele pentru fata contin ingrediente care aplica in mod precis si controlat culoarea si / sau pulberea pe piele.

Siguranta produsului Pudra de fata este stabilita prin selectarea ingredientelor care sunt sigure si potrivite pentru acest scop. In plus, pulberile de fata sunt evaluate pentru potentialul lor de a provoca iritarea pielii sau a provoca reactii alergice.

Fond de ten

Fondul de ten este cel mai indragit produs de machiaj de catre femei. Acesta ascunde micile sau marile imperfectiuni.

In ceea ce priveste tipul fondului de ten, precizam ca acesta poate fi lichid, compact pudra, compact stick, fond de ten camuflaj, fond de ten crema, fond de ten fluid. In functie de tenul fiecarei femei, exista diferite fonduri de ten (pentru ten uscat, mixt, uleios, sensibil).

Ruj de buze

Rujul de buze este un alt produs de machiaj foarte des folosit de catre femei. Rujul de buze este produsul de machiaj care scoate in evidenta buzele unei femei, insa mentionam faptul ca rujurile pentru buze pot avea, de asemenea, beneficii multifunctionale, cum ar fi hidratarea, sau pot include chiar protectie solara pentru protectia SPF.

Ingrediente obisnuite in produsele pentru buze: Ricinus Communis (Castor) Ulei de seminte, Glicerina, Propilen glicol, Polibutilena, Stearalconiu hectorita, Mica, Dioxid de titan, Oxid de zinc, Carbomer, Ulei mineral, Parfum, Ingrediente botanice, Colorantii.

Fireste, mai sunt produse precum fardurile pentru pleoape, fardurile pentru obraz, rimelurile, etc., insa acestea nu sunt atat de des utilizate precum cele amintite anterior.