Cand si de ce sa folosesti un erbicid total?

0
1005

In conditiile in care nu stii spre ce produs sa te orientezi atunci cand culturile tale prezinta pericolul de a fi afectate de buruieni de tot felul, ar trebui sa realizezi o documentare in acest sens. Ca sa te scutesc de deranjul de a citi tot felul de surse mai mult sau mai putin de incredere, iti prezint mai departe o solutie recomandata de experti in acest sens.

Este vorba despre un erbicid sistemic total, respeciv ce se poate aplica indiferent de tipul buruienilor care sunt rasarite. Gasesti un produs eficient care este erbicid total pe erbicid.ro, sub denumirea de AgroGlyfo Total. Prefer sa fiu la subiect legat de asta pentru ca stiu cate dureri de cap iti poate provoca dificultatea de a gasi o solutie cu rezultate corespunatoare, fara sa citesti tot felul de informatii nefolositoare de pe internet.

Cand si cum se aplica un erbicid total?

In primul rand trebuie sa stii ca acest tip de tratament necesita aplicare pe buruienile deja rasarite. Actioneaza prin frunze, fiind preluat de acestea si ulterior translocat in radacini. Ulterior acestea sunt uscate si omoara intreaga planta.

Sesizezi efectele chiar dupa primele 24 de ore de la aplicare, iar in decurs de 3 saptamani culturile se curata complet de acestea. Este important insa ca tu sa nu actionezi in nici un fel asupra solului si a culturii.

  • Cand aplici tratamentul?

Specialistii recomanda aplicarea solutiei atunci cand consideri ca buruienile au crescut suficient incat aplicarea sa poata fi realizata prin stropire. In cazul buruienilor anuale, este necesar ca acestea sa acopere solul, iar a celor perene sa nu depaseasca faza de inflorire.

In conditiile in care umiditatea din aer este in exces sau daca temperaturile sunt prea mari si se instaleaza seceta, are loc stresarea si ofilirea buruienilor, deci este recomandat sa nu aplici un erbicid total pentru ca vei avea rezultate minime in astfel de situatii.

Ai in schimb in vedere aplicarea erbicidului pe terenurile cultivate sau necultivate pe care plantele de cultura nu au cum sa intre in contact cu acesta.

  • Cum aplici erbicidul total?

Ca recomandari de utilizare a produsului disponibil pe www.erbicid.ro, ai in vedere ca inainte de aplicare buruienile sa aiba o lungime de 10 -15 cm pentru ca actiunea erbicidului sa fie maxima. Poti avea in vedere semanatul dupa o saptamana de la aplicarea tratamentului.

Daca ai in vedere aplicarea acestua pe miristi, respectiv dupa ce ai recoltat cultura, trebuie sa oferi un timp terenului in care buruienile sa creasca suficient  pentru a putea obtine rezultatele dorite din partea substantei speciale. Ai in vedere pentru o perioada de 3 saptamani post tratament mentinerea solului nelucrat.

De asemenea, ai in vedere ca inainte de recoltare, in cazul unor culturi de cereale care prezinta buruieni, sa ai in vedere aplicarea erbicidului si abia dupa 2 saptamani sa realizezi actiunea de recoltare. Este necesar sa faci asta pentru ca buruienile sa se usuce complet.

Despre cantitatile necesare de substanta in functie de suprafata si alte informatii cu privire la aplicarea tratamentului gasesti informatii pe site-ul mentionat. Tot de aici poti comanda si solutia constand in erbicid total cu efect garantat.