Camasile pentru barbati

0
970
Stim cu totii ca o parte din barbati desi multi nu recunosc acest lucru au o mica retinere atunci cand vine vorba de purtatul camasilor indiferent de ocazie sau locul unde trebuie sa o poarte. De ce se intampla acest lucru ? De ce exista aceasta retinere cand vine timpul sa mearga la magazin pentru camasi barbati ?
De ce un lucru care ar trebui sa ii faca sa se simta bine, un element vestimentar in care ar trebui sa se simta bine provoaca o stare de disconfort ? Raspunsurile pot fi multiple insa cel mai frecvent lucru care cauzeaza aceasta reticienta atunci cand vine vorba de camasi de barbati este acela ca foarte multi din ei nu acorda timpul necesar
achizitionarii unei camasi ci o cumpara pe prima care le iese in cale fara a o mai verifica, fara a se mai gandi daca intradevar se potriveste la costumul care vrea sa il poarte, daca este adeptul unei camasi albe cu guler mare sau poate prefera camasi negre cu guler mic.
In urmatoarele randuri vom vorbi despre culorile camasilor si unde se potrivesc a fi purtate.
Camasi Albe. Le putem numi camasi generale. O camasa alba este un element esential in garderoba oricarui barbat datorita multiplelor locuri unde poate fi purtata si optiunilor numeroase de a o asorta. Putem purta camasi albe foarte fara nici o problema atat la costum cat si la blugi si pantofi, totul tine de modelul camasii. O camasa alba poate fi purtata la o nunta, la o intalnire, la un botez, petrecere sau orice alt eveniment.
Camasi Negre. Negru este culoarea elegantei si misterului.
O camasa neagra poate fi purtata in club, poate fi purtata la o intalnire sau la evenimente mai tragice din viata noastra cum sunt inmormantarile. De asemenea si camasile albe se pot asorta foarte bine la Jeans si la costum, totul  tine de preferintele dumneavoastra.
Camasi Roz. Nu orice barbat va indrazni sa imbrace o camasa roz, deoarece dupa cum stim rozul este o culoare mai feminina nepotrivita pentru cei care doresc sa para duri. Totusi exista si barabati degajati care nu au probleme de acest gen si poarta fara nici o jena camasi roz. Pot fi la fel purtate in foarte multe locuri si le putem asorta perfect la Jeans.