Bralette, simbolul confortului pentru femeia moderna

0
897

Femeia moderna este tot mai dornica sa se elibereze de stereotipuri, de prejudecati, de tot ce inseamna indreptat asupra lor, dar si de temeri. Invata tot mai mult sa isi iubeasca corpul si sa il trateze asa cum se cuvine. De aceea, tot mai multe femei pretuiesc calitatea materialelor purtate de-a lungul zilei, dar si confortul oferit de acestea.

Hainele nu mai sunt create cu scopul de a atrage atentia barbatilor, ci de a le face pe femei sa se identifice cu propria imagine mentala. O femeie frumoasa nu se mai defineste prin marimea pe care o poarta la sutien sau cat de stramti pot sa ii fie blugii. Lumea incepe tot mai mult sa nu mai tina cont de numere cand vine vorba de caracterizarea unei persoane.

Parem sa ne indreptam tot mai mult in directia buna, iar asta se observa pana si in tendintele din moda. Corpul femeii este tot mai adorat si da, incep sa i se cunoasca nevoile. O haina nu trebuie sa fie incofortabila sau sa o sugrume pe cea care o poarta ca sa fie considerata cu stil.

Iar sutienul, cel urat dintotdeauna aproape de toate femeile, din cauza diconfortului oferit, a inceput sa fie inlocuit tot mai mult cu alternativa sa, mult mai sanatoasa, sutienul bralette. Asta inseamna vesti bune, atat pentru fashioniste, cat si pentru femeile care apreciaza confortul mai mult decat orice.

Prima categorie de femei, cele care se dau in vant dupa moda sunt mai mult decat indragostite de bralette si de oportunitatile stilistice pe care le ofera un asemenea articol vestimentar. Poate fi purtat ca piesa de lenjerie intima, dar si ca top. In oricare dintre cazuri, da un aspect placut, iesit din comun tinutei.

Are avantajul de a acoperi cu mult partea din fata, cea a bustului, dar fara a crea un aspect imbatranit. Dimpotriva chiar, cu ajutorul materialului special din care este creat (dantela), dar si multumita detaliilor ornamentale aflate la nivelul acestora (bretele dispuse in diverse moduri, tot mai interesante cu putinta), un asemenea articol nu are cum sa devina plictisitor sau desuet. Dimpotriva chiar, se va dovedi o achizitie rentabila, care va depasi cu brio testul timpului, neinduplecat cu multe trenduri.

In functie de modelul de bralette ales, de pe bralette.ro vor exista si multe alte moduri in care sa poata fi combinat. Totul tine de imaginatia viitoarei sale posesoare, care va putea sa il poarte ca o piesa vestimentara extrem de sexy, dar si conservatoare.

Indiferent de modul in care va fi purtat, un asemenea sutien tip bralette se va dovedi alegerea ideala, care complimenteaza aspectul pielii si corpul fiecarei femei in parte. Oricum ar fi abordata problema, un bralette ramane cea mai buna alegere, in detrimentul sutienelor. In general, este o piesa vestimentara mai ieftina decat clasicul sutien, mult mai comoda, dar si cu un aspect vizibil mai placut. In plus, este creata sa atraga atentia in zona bustului, dar fara a exagera, cum se intampla de cele mai multe ori in cazul celorlalte piese de lenjerie intima.

Ai mai auzit pana acum de acest tip de sutien? Ti se pare tentant sa incerci o asemenea piesa vestimentara inedita?