Beneficiile usilor automatizate pentru garaj

0
381

Intr-o lume in care aproape totul este automatizat, v-ati gandit oare sa optati pentru automatizari porti garaj? Daca nu v-ati gandit inca la acest lucru, ar cam fi timpul sa luati in serios ideea de a avea garajul automatizat, pentru a va putea bucura de o multime de beneficii, iar o parte dintre acestea le veti putea descoperi in continuare.

Securitate

Cand instalati o usa de garaj, trebuie sa va pastrati familia, casa si bunurile in siguranta. Scopul instalarii usilor garajului este invins daca garajul nu are caracteristici de securitate. Cele mai bune alegeri sunt deschiderile care sunt echipate cu coduri rulante.

Cu aceasta caracteristica, puteti obtine acces la garajul dvs. printr-o simpla atingere a butonului de la distanta.

Exista, de asemenea, un alt avantaj pentru deschizatorii usilor de garaj pe care ar putea sa doriti sa le luati in considerare si aceasta este caracteristica modului de vacanta – care va permite sa dezactivati telecomandele atunci cand sunteti in vacanta.

Cu aceasta caracteristica, puteti deschide usa garajului doar din interior. Hotii oportunisti ar putea profita de absenta dvs. si ar putea incerca sa se desprinda. Daca sunt suficient de priceputi, pot accesa cu usurinta garajul dvs. folosind un scaner de coduri de control de la distanta. Aceasta incercare poate fi prevenita cu functia de mod de vacanta.

Convenabilitate

O usa automata de garaj este o investitie excelenta datorita confortului pe care il ofera. Poate ca acesta poate fi cea mai evidenta cauza: nu va trebui niciodata sa iesiti din masina pentru a deschide garajul.

Este convenabil, deoarece puteti opera usa cu telecomanda si nu este necesar sa va lasati copiii sau animalele de companie in masina pentru a deschide manual usa. De asemenea, economisiti timp pentru aceasta caracteristica excelenta.

Eficienta din punct de vedere energetic

Deschiderile automate ale usilor de garaj sunt avansate, dar sunt si eficiente din punct de vedere energetic. Nu trebuie sa folositi multa putere pentru ca deschizatorul usii garajului sa functioneze.

Acesta este motivul pentru care proprietarii considera ca sunt rentabile. De asemenea, sunt ecologice, permitandu-va sa lasati mai putina caldura in lunile de iarna mai reci.

Iluminat

Majoritatea usilor de garaj automate din aceste zile vin cu lumini incorporate. Iluminarea garajului dvs. este esentiala pentru a mentine intrusii la distanta.

Lumina este, de asemenea, necesara pentru vreme rea sau iarna. Usile de garaj de moda veche nu au aceasta caracteristica. Trebuie sa instalati iluminat separat pentru a va asigura ca garajul dvs. este bine iluminat.

Intretinere scazuta

Spre deosebire de usile obisnuite ale garajului, deschizatoarele automate ale usilor de garaj nu mai necesita multa intretinere. Totusi, trebuie sa va asigurati ca urmati recomandarile producatorului, astfel incat acesta sa continue sa functioneze eficient.

Previne vatamarile

Indiferent daca sunteti parinte cu copii mici sau sunteti un adult mai in varsta cu probleme medicale, siguranta este extrem de importanta. Usile de garaj manuale vechi, deteriorate, pot solicita sa ridicati o usa grea de la sol. Pentru a preveni eventualele rani, puteti opta pentru usi automate de garaj! Vor face ridicarea grea pentru dvs.

Creste valoarea proprietatii

Ca orice alt plus, inlocuirea usilor dvs. de garaj manuale cu cele automate adauga valoare casei dvs. Daca in viitor doriti sa va vindeti casa, fiti constienti ca cumparatorii apreciaza comoditatea. In plus, puteti creste valoarea proprietatii si mai mult prin asocierea unui deschizator automat cu usi de garaj personalizate, complet noi!