Beneficiile oferite de gazonul sintetic

0
595

Exista mai multe beneficii in a avea iarba sintetica decat iarba naturala. Iata cateva dintre avantaje:

Intretinere – Mentinerea unui gazon sintetic este mai putin costisitoare pe termen lung decat mentinerea unui gazon natural. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cheltuirea banilor pentru a uda iarba, a pune ingrasaminte, a cosi gazonul sau a pune substante chimice, care ar putea dauna animalelor sau care s-ar putea infiltra in apa subterana.

Astfel, acest lucru va ofera un mediu sigur si sanatos pentru toata lumea. Iarba sintetica este fabricata din materiale rezistente la orice vreme, astfel incat poate fi utilizata in medii variate, de la cele mai reci zile pana la cele mai fierbinti conditii.

Aspect – Puteti cumpara gazon sintetic – Artsporttotal care arata foarte aproape de iarba reala. Tehnologia a parcurs un drum lung si astfel puteti gasi iarba in diferite fibre si culori. Poate fi folosita pe o proprietate rezidentiala, teren de golf, loc de joaca, teren de sport si multe alte locuri.

Cost – Majoritatea oamenilor vor crede ca avand iarba naturala va fi mai ieftin decat iarba sintetica. Iarba naturala nu este de obicei foarte costisitoare, dar exista cateva lucruri de luat in considerare. Desigur, primele economii s-ar face la apa. Se estimeaza ca udarea gazonului reprezinta aproximativ 70% din factura medie a unei gospodarii din fiecare luna.

De asemenea, in conditiile in care preturile la combustibil sunt atat de ridicate si continua sa creasca, operarea si mentinerea oricarui echipament de ingrijire a gazonului este costisitor. Daca aveti gazon sintetic, nu este nevoie de udare si nu necesita intretinere, ceea ce inseamna ca puteti scapa de toate echipamentele de ingrijire a gazonului.

Veti economisi, de asemenea, prin faptul ca nu veti mai fi nevoiti sa cumparati seminte de iarba, ingrasamant si pesticide. Investitia initiala pentru cumpararea de gazon sintetic si instalarea lui poate parea costisitoare, dar pe termen lung este de fapt mai putin costisitoare decat iarba naturala daca luati in calcul toti anii pe care ii veti plati pentru seminte de iarba, apa, ingrasamant, precum si orice substante chimice sau unelte.

De asemenea, nu numai ca economisiti bani ci si timp, pentru ca nu va mai trebui sa tundeti iarba sau sa faceti orice alta intretinere intensiva care necesita munca fizica pentru mentinerea unei curti naturale sanatoase.

Cu toate aceste beneficii enumerate mai sus, cred ca cel mai bun dintre toate este timpul salvat. Stim cu totii ca timpul este nepretuit. Va fi mai putin timp petrecut pentru intretinerea curtii, ceea ce inseamna mai mult timp pentru a petrece impreuna cu familia, timp pentru a va odihni, a va relaxa si a va bucura.

Cumparati cu incredere gazon sintetic pentru a avea o grija mai putin in intretinerea casei sau a terenului de tenis sau fotbal privat.