Audi A3

0
903

Dinamismul, eleganta si puterea fac din Audi A3 o masina dorita si apreciata de foarte multe persoane. Avand la baza platforma A a producatorului Volkswagen, a fost fabricata (din anul 2003 pana in prezent- generatia II ) in peste un milion de exemplare pentru clienti din intreaga lume, reprezentand un succes comercial pentru constructorul german. Cu trasaturi fine, dar sportive, A3 este un hatchback ergonomic cu un design ce nu poate fi confundat in aglomeratie.

Audi A3 vine cu trei linii de dotare, fiind particularizat in functie de preferintele fiecaruia, “Attraction” pentru cei care apreciaza caracterul si emotia, “Ambition” versiunea sportiva si “Ambiente” linia exclusivista. In acest fel, sunt atrase mai multe genuri de clienti. De asemenea, hatchback-ul este disponibil cu trei sau cinci usi, ambele oferind locuri pentru patru pasageri.

Varianta Sportback (cu cinci usi) aduce un plus de dinamism, spatiu si o mai buna manevrabilitate. In functie de linia de dotare poti opta pentru tapiterie din stofa sau piele si esente de lemn, ceea ce ofera rafinament interiorului. Se observa continuarea design-ului sportiv din exterior si in habitaclu, unde soferul se simte confortabil si protejat. Renumitul IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) a acordat automobilului A3 calificativul “TOP SAFETY PICK” pentru siguranta oferita soferului si pasagerilor in cazul unui impact.