Ati ales potrivit scaunele de coafor?

0
998

Daca aveti de gand sa va modernizati sau sa va perfectionati salonul de coafor, atunci va trebui sa va asigurati ca aveti ultimele modele de scaune coafor.

Iata la ce trebuie sa va ganditi atunci cand cautati astfel de scaune:

  1. Pentru inceput ganditi-va la clientii dvs. Sunt mai vechi si traditionali? Sau sunt mai tineri si cauta un tip de salon modern?
  2. Locatia salonului dvs. poate, de asemenea, sa faca o diferenta in ceea ce priveste felul in care scaunele de coafor vor fi potrivite pentru salon. Un salon la moda in centrul orasului va fi diferit de un salon clasic rural.
  3. Daca aveti un salon de coafor de familie sau specializat pe coafuri pentru femei sau frizuri pentru barbati, atunci scaunele dvs. de coafor ar trebui sa reflecte acest lucru. Pe masura ce clientii dvs. vor petrece mult timp in scaunele dvs., vor trebui sa se simta comfortabil.
  4. Este important ca si culoarea scaunelor sa fie corespunzatoare. Scaunele stralucitoare si moderne pot arata bine in functie de decoratiunile interioare, si trebuie sa se potriveasca cu culorile din jur.
  5. S-ar putea ca scaunele dvs. de coafor sa fie moderne si elegante sau traditionale, dar trebuie sa va ganditi ca sunt pentru clientii dvs. si nu pentru dvs. Chiar daca preferati ceva mai traditional, clientii dvs. ar putea cauta ceva modern si de ultima ora.
  6. Este esential ca scaunele dvs. de coafor sa fie confortabile, deoarece nu veti dori ca clientii dvs. sa fie agitati in timp ce ii tundeti sau coafati parul. Veti avea nevoie de scaune reglabile, astfel incat angajatii dvs. sa poata lucra ca prin magie fara a-i obosi datorita pozitiei de lucru.
  7. Veti dori ca scaunele dvs. de coafor sa fie rezistente. Vor fi o investitie substantiala, deci nu vreti sa le inlocuiti prea des.
  8. Deoarece scaunele dvs. vor fi reglabile si vor avea caracteristici diferite, veti dori ca acestea sa fie usor de folosit, astfel incat sa nu ramana clientii blocati sau ca personalul dvs. sa lucreze din inaltimi sau unghiuri incomode. Se poate transmite o impresie extrem de neprofesionala daca clientii dvs. considera ca nici macar nu puteti oferi un mediu confortabil.
  9. Atunci cand aveti in minte sa inlocuiti scaunele, sa aveti in vedere ca si mobilierul dvs. de receptie ar putea avea nevoie de o schimbare. Degeaba aveti un mobilier de salon frumos, daca scaunele de la receptie se destrama.
  10. Veti dori cu siguranta ca echipamentul investit in salon sa isi mentina o anumita valoare, dar acest lucru nu este neaparat cel mai ieftin. Nu veti dori sa cumparati scaune de coafor care nu sunt potrivite, si ca le alegeti doar pentru ca sunt ieftine. Personalul si clientii dvs. vor observa acest lucru si s-ar putea dovedi a fi o greseala costisitoare.

Acum stiti ce sa cauti si ce aveti nevoie pentru a cumpara scaune de coafor potrivite. Cumparati cu incredere scaune de coafor de pe Prolifeconcept.ro!