Alege navigatia potrivita si instaleaz-o pe autoturismul tau

0
116

Navigatiile sunt foarte utile pentru orice sofer. Cele mai multe masini noi dispun deja de aceste sisteme, insa cele vechi putine beneficiaza de ele. Se pot monta diferite navigatii pe autoturismele mai putin noi, insa trebuie sa corespunda modelul masinii cu cel al navigatiei. Alege navigatia potrivita si instaleaz-o pe autoturismul tau!

Magazinul online navigatiiandroid.ro dispune de o varietate de astfel de sisteme. Beneficiezi de verificarea coletului la livrare, transport gratuit la o suma minima de 399 de lei, plata in rate si retur in 30 de zile la orice comanda. Pe site poti alege masina si apoi fiecare navigatie care corespunde va fi afisata intr-o alta pagina. Alege modelul masinii, iar apoi vei vedea navigatiile disponibile.

Producatori precum Alfa Romeo, Chevrolet, Honda, Ford, Nisan, Audi, BMW, Volkswagen, inclusiv navigatie passat b6 sunt disponibili pe site. Acestora li se alatura marci precum Mazda, Kia, Porsche, Renault, Seat, Mitsubishi, Mercerdes, Opel sau Peugeot. Dupa ce ai ales marca masinii, alege modelul si navigatia dorita.

Sistemele de navigatie android pot fi adaugate pe orice tip de masina din lista. Acestea se instaleaza intr-un timp relativ scurt si nu sunt necesare modificari la bord. Se potrivesc perfect in habitaclu, iar instalatia electrica nu trebuie ajustata. Vei primi in pachet atat cablurile pentru instalare, cat si cele auxiliare.

Gama larga de navigatii universale iti sta la dispozitie pentru masina ta! Alege din varietatea de navigatii universale cu Android si beneficiaza in scurt timp de cele mai bune conditii de sofat. Acestea au numeroase functii care iti vor fi de ajutor atunci cand conduci. Poti face actiuni similare cu cele de pe telefon sau tableta, doar prin utilizarea navigatiei.

Conecteaza telefonul sau tableta la navigatie si bucura-te de o experienta minunata! Navigatia are o interfata placuta vizual, cu lumini ajustabile si se poate conecta cu tableta sau telefonul prin intermediul Mirror Link sau Bluetooth. Smartphone-ul poate avea sistemul de operare Android sau iOS, rezultatul fiind acelasi.

Pretul navigatiilor este unul accesibil si mult mai mic decat cel al unei masini noi. Acum nu mai trebuie sa schimbi masina cu una ultimul model pentru a folosi navigatia. Acestea se potrivesc mai multor modele de autoturisme si pot fi montate fara probleme. Drumurile lungi nu vor mai fi la fel de plictisitoare si vei avea parte de un sofat mai confortabil.

Fiecare navigatie android comandata iti aduce cadou si o camera de marsarier. Camerele de marsarier afiseaza imagini din spatele masinii direct pe navigatie. Acestea te ajuta sa parchezi mai bine si sunt excelente in locurile inguste sau dificil de parcat. Nu vei mai lovi alte obiecte sau chiar alte masini, imaginile se inregistreaza si astfel le poti folosi daca ai probleme cu masina de langa tine.

Site-ul navigatiiandroid.ro dispune de o multime de sisteme complete de navigatie passat b6 sau alte modele care corespund cu autoturismul tau. Comanda navigatia potrivita si bucura-te de avantajele sale! Aceasta poate ajunge la tine in cel mai scurt timp si astfel o poti folosi cat mai repede.