5 produse de care ai nevoie pentru ingrijirea bebelusului de pe nichiduta.ro

0
624

Cu cat se apropie mai tare data nasterii, cu atat ca mamica devii mai ingrijorata cu privire la cele necesare pentru cresterea bebelusului. Ce este drept, e indicat ca anumite produse sa fie deja achizitionate atunci cand noul membru al familiei intra in noul lui camin. Lasand la o parte toate cele necesare pentru amenajarea camerei sale, sunt diverse articole si accesorii indispensabile pentru igiena si sanatate.

Specialistii magazinului online nichiduta.ro ies in intampinarea proaspetilor parinti cu sfaturi si recomandari, ce vizeaza ingrijirea bebelusilor mai ales in primele luni din viata, cand sunt cei mai sensibili. Asadar, aprovizionarea cu cele necesare este o responsabilitate si totodată o misiune neaparat de indeplinit.

Salteaua

Daca deja a fost ales patutul pentru camera micutului, extrem de important este tipul saltelei utilizate. Nu orice este potrivit, mai ales că micutul este fragil și simte orice disconfort. O saltea de calitate, care să favorizeze o pozitie sanatoasa este obligatoriu de achizitionat. Pentru o perioada de cel putin 2 ani aceasta va fi utilizata pentru somnul micuțului, de aceea este bine ca fiecare parinte sa se orienteze dupa un produs sigur, recomandat, dintr-un magazin de specialitate.

Servetelele umede

Fara doar si poate ca acestea fac parte din ritualul de ingrijire a oricarui nou – nascut. Cateva servetele umede pentru bebelus sunt asadar necesare, insa nu orice produs din aceasta categorie raspunde cu succes nevoilor. Conteaza si componenta lor – dat fiind faptul ca pielea copiilor este sensibila, trebuie alese cele care nu au substante ce ar putea provoca iritatii ale pielii, alergii, eczeme.

Scutecele

In alegerea acestora, trebuie ca atentia sa fie indreptata asupra unor detalii care vor face diferenta in confortul copiilor. Neaparat marimea trebuie sa fie una corespunzatoare, nici mai mica si nici mai mare pentru ca poate crea un disconfort enorm.

De asemenea, acestea trebuie sa favorizeze o circulatie corespunzatoare a aerului. A nu se pierde din vedere ca pielea bebelusilor are nevoie sa respire pentru a evita iritatiile sau alte consecinte neplacute. Nu trebuie pierduta din vedere nici nevoia de a asigura o absorbtie corespunzatoare. De preferat in cazul acestora este ca accentul sa cada intotdeauna pe calitate si nu neaparat pe pret. Este vorba despre sanatatea copilului care este cea mai importanta.

Termometrul

In casa in care exista un bebelus trebuie neparat sa existe si un termometru. Starea de sanatate a acestuia se poate schimba de la o clipa la alta. Un termometru este necesar pentru a urmari constant temperatura copilului. Mai ales proaspetii parinti ar trebui sa aiba in vedere o astfel de achizitie. Se gasesc pe nichiduta.ro modele diverse, la preturi accesibile.

Cosmeticele pentru ingrijirea corporala

Pentru ca este vorba despre contactul direct cu pielea, urmarirea atenta a substantelor pe care produse ca samponul, balsamul, respectiv uleiul de corp le contin este obligatorie. Orientarea catre gamele special dedicate micutilor, din magazine de specialitate precum cel mentionat este cea mai inspirata decizie. Astfel parintii au garantia ca pot realiza igiena corespunzatoare a micutilor, fara a le afecta in vreun fel sanatatea.

Acestea fiind spuse, fiecare ar trebui sa tina cont de mini-lista de produse mai sus mentionata si totodata de sfaturile si recomandarile mentionate. Pe nichiduta.ro se gasesc atat cele enumerate, dar si alte articole si accesorii utile, la preturi avantajoase.